Новини компаній

7 причин купити MacBook

7 June 2021, 13:22

Серед широкого асортименту складно підібрати відповідний комп'ютер. Сьогодні ми розглянемо плюси MacBook і причини купити саме його.

Простота використання

iOS набагато простіший для нового користувача ніж Windows. Пакет додатків доступний відразу, вибраний кращий дозвіл, працює тачпад і клавіатура - бери і користуйся. Не потрібно встановлювати драйверів, додатків і антивірусів самостійно. Система спочатку максимально оптимізована - не потрібно ритися в налаштуваннях і відключати функції, що уповільнюють роботу. MacOS інтуїтивно зрозуміла система, що дозволяє менше лізти в гугл розбиратися.

Екосистема

У Apple розвинена зручна екосистема, якій немає конкурентів. Вона об'єднує роботу всіх яблучних гаджетів. MacBook може приймати дзвінки, якщо телефон далеко або на зарядці. Власники Apple TV з комп'ютера можуть передати будь-яке зображення на телевізор або використовувати його як окремий монітор. Розумний годинник також відкриває багато можливостей, наприклад ви можете розблокувати мак з його допомогою.

Додатки

Система повністю готова до роботи при першому запуску, з повним набором необхідних додатків. Кожен мак поставляється з паком безкоштовних фірмових офісних програм і додатків для роботи з відео, аудіо та фото. Вбудована утиліта "перегляд" дозволяє відкривати файли без потрібного софта. Припустимо вам потрібно відкрити презентацію в PowerPoint, але ви видалили софт, тому що зазвичай не користуєтеся. У цій ситуації "перегляд" врятує. На Windows така функція недоступна і для всіх файлів потрібно завантажувати додатки. На macOS менше шкідливих програм і проблема вірусів власникам не знайома.

Apple розробили багато унікального софта, у якого немає конкурентів за якістю в інших операційних системах. З цієї причини Макбук часто вибирають для роботи.

Екран і клавіатура

Комп'ютери мак оснащені високоякісними дисплеями Retina. Це звичайні IPS-панелі з підвищеною щільністю пікселів і відмінною якістю картинки. Висока передача кольору і контрастність істотно відрізняють екрани MacBook. Люди які працюють з відео і дизайном часто вибирають мак через високу якість дисплея.

Зручна клавіатура з регульованим підсвічуванням в останніх моделях стала ще краще. Apple внесли модифікацію Butterfly, яка забезпечує короткий хід клавіш і підвищує швидкість набору.

Безкоштовні оновлення

С Макбуком ви купуєте довічне володіння macOS. Apple регулярно випускає великі оновлення додатків, які просто і безкоштовно встановлюються. Яка б версія операційної системи не стояла при покупці, до кінця року вона буде оновлена. Всі оновлення доступні як тільки Apple їх випускає. Немає ніякого посередника в особі виробника заліза.

Time Machine

Цей інструмент дозволяє створювати резервну копію на зовнішній диск і в разі чого легко відновити будь-яку інформацію. Якщо ноутбук був загублений, ви зможете все відновити і продовжувати працювати. Time Machine відновить дані браузера, паролі і додатки. Для професіоналів ця функція на вагу золота, адже в разі форс-мажору вона заощадить час.

Це вигідно

Даний пункт може здатися притягнутим за вуха, адже ціна не маленька, але розглянемо питання глибше. Мак не втрачає своєї вартості як бюджетний комп'ютер з Windows. Його можна продати за половину вартості і через три роки, в той час як звичайний комп'ютер через три роки втратить вартість і буде помітно гальмувати. Купити Макбук вигідніше в довгостроковій перспективі. Завдяки потужному SSD накопичувачу він не буде лагати набагато довше.

Висновки про MacBook

Макбук відмінно підійде для роботи. У нього висока продуктивність Операційна система створена так, щоб не витрачати час на побутові проблеми комп'ютера і зосередитися на ділі. Спочатку встановлено необхідне програмне забезпечення та відсутні шкідливі програми. Комп'ютери Apple оснащені потужним процесором, комфортні у використанні і взаємодії з іншими гаджетами.

До мінусів можна віднести маленький обсяг оперативної пам'яті, але проблема вирішується хмарним сховищем або зовнішнім жорстким диском.

В інтернет-магазині Skay.ua в наявності всі актуальні моделі. Ви зможете підібрати MacBook з доставкою по всій Україні.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Макбук гаджет  
Матеріали по темі