Події

У Житомирському районі в ДТП загинув мотоцикліст, ще в одній аварії постраждав скутерист та його 9-річний пасажир

7 June 2021, 15:32

У ДТП в селі Глибочиця Житомирського району 7 червня загинув мотоцикліст, а в автопригоді, яка трапилася 6 червня у селищі Нова Борова, травмувався скутерист та малолітній пасажир двоколісника.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області.

«7 червня близько 1:20 до поліції надійшло повідомлення про виявлення на автошляху у с. Глибочиці перекинутого мотоцикла та тіла чоловіка. Попередньо, водій мотоцикла Yamaha, 48-річний житель села, рухаючись вулицею, неподалік одного з приватних будинків не впорався з керуванням та виїхав на складоване на узбіччі каміння, унаслідок чого транспортний засіб перекинувся», – йдеться у повідомленні.

На жаль, мотоцикліст отримав травми, несумісні із життям, та загинув на місці події.

А напередодні, 6 червня близько 15:00, у смт Нова Борова, що на Хорошівщині, водій скутера допустив зіткнення з парканом. За попередньою інформацією, 40-річний місцевий житель, керуючи двоколісником та рухаючись вулицею Пушкіна у селищі, не впорався з керуванням, у результаті чого сталося зіткнення з перешкодою.

Учасників ДТП, водія та пасажира скутера, 9-річного місцевого жителя, доставили до Хорошівської лікарні для обстеження та надання допомоги.

Нині за обома фактами тримають відповідні перевірки.

Як повідомляв Житомир.info, 8 травня 2021 року поблизу села Довжик, що в передмісті Житомира, зіткнулися автомобіль Ford та мотоцикл Ventus. Від отриманих травм 35-річний водій двоколісника загинув. Слідчі просили відгукнутися очевидців та свідків ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія мотоцикл мотоцикліст скутер скутерист  
Матеріали по темі