Місто

У Житомирі презентували книгу Степана Бандери «Перспективи Української революції»

7 June 2021, 18:56

У Житомирі відбулася звітно-виборча конференція політичної партії «Свобода», під час якої був переобраний голова обласного осередку.

Поспілкуватися з однодумцями приїхав лідер політичної сили Олег Тягнибок.

«Сьогодні був переобраний головою місцевої організації Сидір Кізін. Ми йому довіряємо і відповідно розраховуємо, що Житомирська обласна організація буде розбудовуватись, активно працювати і боротися за наші ідеали. Свобода - це партія націоналістична. Ми боремося за те, щоб ми могли будувати країну, де буде панувати національна справедливість, соціальна справедливість, де держава буде будуватися саме за такими принципами. Тоді українець буде відчувати себе не лише патріотом, а й успішним, заможним багатим патріотом», - говорить лідер всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок.


Після чого, присутнім презентували перевидану збірку статей Степана Бандери «Перспективи Української революції».

«Бандера - це такий бренд України у світі. Ним лякають дітей в Росії й в Польщі. Всі ті, хто не бачить Україну Незалежною державою, називають українців, які себе поважають та захищають, «бандерівцями». Але українці насправді не читали Бандеру. А Бандера - це мислитель, теоретик і практик, державник Української справи. Я мав змогу ще років 10 -15 тому придбати рідкісний на той час збірник праці Бандери, й читав його думки та прогнози на майбутнє», - ділиться керівник Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Сидір Кізін.

Книга містить QR-коди, завдяки чому можна ознайомитися з фото та відеоматеріалами з життя Степана Бандери. Про унікальність книги розповів директор Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень» Юрій Сиротюк.

«Життя та час показує наскільки цінна є ця книжка. Є книжки, які дуже модні, але через 10 років про них ніхто не згадає. Ця книга на віки, тому що це частина Української історії у найскладніший час. Видавши це видання, ми максимально популяризуємо серед Збройних сил України, серед військових. Тому що нинішні війни - це війни за мізки людей, це світоглядові війни. Тут незнання дуже часто обертається трагедією. Зараз дуже важливо проаналізувати той досвід, що був, зробити правильні висновки й на плечах наших попередників йти далі», - зазначив директор Недержавного аналітичного центру «Українські студії стратегічних досліджень» Юрій Сиротюк.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Тягнибок Бандера книга  
Матеріали по темі