Події

​На Східній у Житомирі горіла літня кухня: до лікарні з опіками ніг та тулуба госпіталізували чоловіка

8 June 2021, 11:49

Уночі на вулиці Східній в Житомирі сталася пожежа у літній кухні, під час якої травмувався чоловік, 1970 року народження.

Про це 8 червня повідомили в управлінні з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської ОДА.

«У Житомирі через пожежу чоловік з опіками потрапив до лікарні. Пожежа сталася сьогодні після опівночі в м. Житомир на вул. Східній - горіла цегляна літня кухня. Вогнем знищено домашнє майно в кімнаті та пошкоджено перекриття на площі 12 м². Під час пожежі отримав травми чоловік, 1970 року народження, якого з опіками ІІ ступеня тулуба та нижніх кінцівок госпіталізовано до опікового відділення Житомирської обласної клінічної лікарні. На гасіння пожежі залучались вогнеборці 2-ї пожежно-рятувальної частини», - повідомили в управлінні.

Наразі причини виникнення займання встановлюються фахівцями.

У пресслужбі управління ДСНС в Житомирській області розповіли подробиці події: потерпілого врятував сусід, який першим прибіг на пожежу. Він почув стогін і кинувся до палаючої будівлі, з якої вивів чоловіка, котрий надихався димом.

«8 червня о 02:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в літній кухні в м. Житомир. Про це рятувальників сповістив чоловік, який проживає по сусідству і став першим очевидцем нічної надзвичайної події. Він негайно прибіг на територію обійстя, а коли підійшов до літньої кухні, то почув людський стогін. Всередині знаходився мешканець будинку, він був при свідомості, але ймовірно надихався димом, адже дуже кашляв. Очевидець вивів його на свіже повітря та зателефонував до екстрених служб. По прибуттю вогнеборців до місця виклику з літньої кухні йшов густий дим та горіло перекриття. Одна година знадобилась бійцям ДСНС для ліквідації пожежі. Вогонь устиг знищити домашнє майно в приміщенні, сміття та 12 кв. м перекриття будівлі. Рятувальники не допустили перекидання полум’я на житловий будинок, що розташований на відстані близько 5 м від осередку займання. Врятованого чоловіка каретою швидкої допомоги госпіталізували до лікарні із попереднім діагнозом – опіки тулуба та нижніх кінцівок», - повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, у селі Бровки-1 Житомирської області (колишній Андрушівський район, нині – Бердичівській) під ранок 7 червня сталася пожежа в приватному будинку. На місці події виявили тіло господаря, 1952 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 4 червня 2021 року в місті Коростень Житомирської області на пожежі в приватному будинку загинули батько та син, ще одного чоловіка госпіталізували з отруєнням чадним газом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС опік літня кухня  
Матеріали по темі