Місто

​Квартира у ЖК «Мистецькі ворота» - вигідна інвестиція у майбутнє

8 June 2021, 14:06

Сучасний житловий комплекс «Мистецькі ворота» - яскравий, барвистий, творчий, для людей, що цінують естетику.

Будівельна компанія впевнено закріпилася на ринку нерухомості Житомира, зарекомендувавши себе як надійного забудовника. В її портфелі успішно реалізовані проекти: ЖК«Полісся» та ЖК «Перлини Корбутівки». На завершальній стадії будівництва – житловий квартал«Grand City Dombrovskyi».

За цей період компанією здано в експлуатацію та повністю реалізовано 10 секцій по 10 та 12 поверхів.

Будівництво ЖК «Мистецькі ворота» впевненими кроками наближається до фінішу. Вже підведено всі комунікації, ведуться оздоблювальні роботи фасаду та місць загального користування. Повна готовність комплексу запланована на кінець II кварталу 2021 року.

ЖК «Мистецькі Ворота» - будівництво за монолітно-каркасною технологією, що має міцний, надійний каркас і стійкий фундамент, різноманіття планувань. Його монолітні корпуси оформлені в сучасному стилі: проста геометрія, строгі лінії фасадів, велика кількість скла.При оздобленні секцій використовується вентильований фасад, стійкий до різних погодних впливів та має хороші експлуатаційні терміни. В секціях встановлені швидкісні та безшумні ліфти.


Житловий комплекс «Мистецькі ворота» максимально адаптований під автономні та енергозберігаючі технології:

- енергозберігаючі двокамерні склопакети захистять Ваше житло від вихолоджування взимку і перегріву в літню пору,

- автономне опалення в квартирі дасть можливість регулювати витрату тепла індивідуально, що істотно заощадить кошти на комунальні послуги.

Вдале розташування комплексу «Мистецькі ворота» дарує свободу переміщень,дозволяє економити час на поїздках по місту та очікування транспорту. Локація забезпечує високий рівень мобільності. Все необхідне – близько.

Житловий фонд комплексу теж досить різноманітний. Гарний вибір планувань – від 54 м2 до 78 м2. Перші поверхи новобудови призначені для бізнесу, тому мешканці комплексу матимуть відмінну можливість облаштувати робоче місце у себе в будинку, придбавши комерційне приміщення в ЖК «Мистецькі ворота».

Мистецькі ворота – проєкт, що об’єднує повсякденність та мистецтво, який надихає, сповнює настроєм та творчими емоціями.

Нерухомість в ЖК «Мистецькі ворота» - це вигідна інвестиція у ваше майбутнє.

З цінами на квартири та нежитлові приміщення можна ознайомитись в центрі продажу за адресою : вул. Київська, 104. Тел.– (097) 44 66 777.

ЖК «Мистецькі ворота» - будь у центрі подій!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: новобудова Мистецькі ворота квартири житло  
Матеріали по темі