Події

​Уночі в селищі поблизу Житомира два мопеди не розминулися з зустрічним мотоциклом: двоє водіїв отримали травми

9 June 2021, 12:04

Уночі 9 червня в селищі Озерне два мопеди не розминулися з мотоциклом, що рухався назустріч. Двоє водіїв отримали травми.

Про це повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась уночі 9 червня у селищі Озерному Житомирського району. Унаслідок зустрічного зіткнення трьох мототранспортних засобів серйозні травми отримали двоє з керманичів», - йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, що близько 2:30 у селищі Озерному при зустрічному роз’їзді зіткнулися два мопеди «Honda Dio» та «SUZUKI LED» під керуванням 17-річних хлопців з водієм мотоцикла «SUZUKI».

Унаслідок ДТП один із 17-річних мопедистів, житель обласного центру, з тілесними ушкодженнями був госпіталізований до травматологічного відділення лікарні. Мотоцикліста, 27-річного житомирянина (особу якого вдалося встановити згодом), із серйозними травмами було доставлено до медичного закладу.

«Причини та обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди встановлюються у рамках досудового розслідування», - зазначили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2020 на перехресті вулиць Бориса Тена та Івана Мазепи в Житомирі Renault Megane не пропустив мопед: 17-річний водій двоколісника потрапив до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мопед мотоцикл Озерне ДТП  
Матеріали по темі