Місто

Чи знають житомиряни, які іграшки популярні серед сучасних дітей. Опитування

11 June 2021, 17:58

«Поп-іт» та «Сімпл-Дімпл» – іграшки-антистрес, що набрали популярність серед дітей у 2021 році. Хтось завдяки їм заспокоюється, а хтось - розвивається. Все, що потрібно робити - просто натиснути на силіконові бульбашки.

Ми вирішили не стояти осторонь від трендів та запитати житомирян: чи чули вони про «Поп-іт» або «Сімпл-Дімпл» та як ставляться до подібних іграшок.

«Це дитяча забавка така. Діти ходять з ним туди-сюди. Сенсу в грі не розумію, тому не розумію, чому вона популярна. Для мене – це була б не іграшка», - говорить Олена.

«Плюс-мінус. Наскільки мені відомо, ніби це антистрес, але для чого потрібен не знаю. Можливо, зараз молодь, діти більш звикли до того, що їм потрібно зайняти себе, щоб був антистрес. Для мене, як до старшого покоління, краще пройтися і це буде той самий антистрес», - ділиться Ігор.

«Якась іграшка. Для заспокоєння нервів. Це, як були, крутилися «пінери», «стікери», чи як їх там», - каже Елла.

«Пін...я забула, як називається. У мене у дитини є. Сказав психолог по телебаченню, що воно не грає ніякої ролі ні для розвитку моторики, ні для чого – це марна річ. Кубик Рубіка дає розвиток моторики та інтелекту», - сказала Валентина.

«Перший раз бачу. Не знаю, як ним можна гратися, без поняття. Технічно розвинута людина, але без поняття», - говорить Петро.

«Так, знаю. «Сімпл-Дімпл» – це більш об'ємні фігури й можуть бути різної форми. «Поп-іт» маленькі, можна сказати, що це, як вічна «пупирка», яка у дитинстві була», - ділиться Ольга.

«Попи», так? Я знаю. Я знаю, але не пам'ятаю. «Пупирки», які раніше в упаковках були, ось це антистрес», - каже Діана.

«Діти натискають і так граються. Я не думаю, що у наших дітей такий страшний стрес, що потрібно бездумно сидіти й натискати на ці «Поп-іт», - зазначає Наталія.

«Воно знімає стрес, коли ти «клопаєш», а коли сидиш поруч, то воно вводить в стрес», - каже Лариса.

«Ним потрібно ось так тикати, воно видає ось такий прикольний звук. Одна сторона краща, друга трохи гірша. Можна грати в ігри, коли натискаєш кожен кружечок, тикати можна по одному, по два і по три. У кого залишився один кружечок, той програє. А ще може вкласти в один кружечок папірець. Загадати два числа, перше скільки разів покрутити, а друге скільки разів натиснути на кружечок. Якщо потрапляєш там, де є папірець тоді ти переміг і загадуєш бажання. Прикольно тикати, коли воно видає такий звук», - ділиться Поліна.

Нагадаємо, Мінекономрозвитку надавало поради споживачам, як не купити дитині токсичну іграшку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: іграшка діти опитування  
Матеріали по темі