Суспільство

У Житомирі проведуть Інвестиційний форум «Polissіa Invest»

14 June 2021, 15:42

Восени 2021 року в Житомирі відбудеться Інвестиційний форум «Polissіa Invest», який був ініційований Житомирським бізнес-клубом.

Вивчати інвестиційний потенціал Житомирщини приїхав президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков.

«Іноді кажуть: що таке форум, скільки треба їх проводити. По-перше, такі форуми дають вам зрозуміти, хто ви, який маєте потенціал. По-друге, яка команда може рухатися вперед, на кого можна спиратися. Тому ми хочемо бути партнерами, щоб провести у жовтні такий захід. Думаю, разом це ми зробимо», – говорить президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков.

Зокрема, Геннадій Чижиков завітав на Житомирський картонний комбінат, який є лідером у своїй галузі.


Інвестиційний форум – це крок до розвитку потенціалу Житомирщини, зазначає засновник Житомирського бізнес-клубу Вадим Ліскі.

«Ми намагаємося підготувати декілька дієвих бізнес-проєктів, зробити такі кейси, які будуть вже готові для інвесторів. Зараз ми працюємо з мерами громад, щоб вони зробили аудит регіону, і кожен підготував якийсь проєкт. Чесно кажучи, я дуже оптимістично налаштований стосовно цього регіону, тому що потенціал неймовірний. Можливості у нашого регіону просто колосальні, але ми маємо бути першими й використати це вікно можливостей і затягнути інвесторів сюди», – зазначив заступник генерального директора ТОВ «Житомирський картонний комбінат», засновник Житомирського бізнес-клубу Вадим Ліскі.

Вадим Ліскі переконаний: завдяки інвестиціям будь-яке підприємство може займати провідні позиції.

«На прикладі нашого підприємства можна роздивитися, як впливають інвестиції на конкретний бізнес. Наприклад, 12 років тому наше підприємство було майже зупинено, працювало менш ніж 100 працівників. Зараз ми лідери галузі», – наголошує заступник генерального директора ТОВ «Житомирський картонний комбінат», засновник Житомирського бізнес-клубу Вадим Ліскі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: форум Polissіa Invest Ліскі ЖКК інвестор інвестиція бізнес підприємництво  
Матеріали по темі