Фоторепортаж

​Який вигляд мають дитячі майданчики на Корбутівці в Житомирі. Фоторепортаж

15 June 2021, 14:27

“З любов'ю до дітей”, старі іржаві та нові сучасні, збудовані на кошти громади та подаровані депутатами - Житомир.info продовжує дивитися, де граються житомирські діти.

Якщо пройтися мікрорайоном Корбутівка від вулиці Героїв Пожежників до вулиці Чумацький шлях, то можна побачити досить багато нових дитячих майданчиків.

Тут, як і в інших мікрорайонах, залишилося достатньо радянської спадщини. Частина з таких “історичних” майданчиків зовсім не придатна для використання та догниває у дворах, створюючи небезпеку

.

Інша ж частина - у кращому стані та поряд із сучасними майданчиками досі розважає дітей.

Хоча тут в цілому і більше нових майданчиків, проте не всі з них доглянуті - частина вже має сліди активної експлуатації.

На кількох майданчиках висять таблички з забороною розпивати алкогольні напої, палити та вигулювати домашніх улюбленців.

Автомобільні шини тут не дуже популярні, проте їх можна побачити на кількох майданчиках.

Скульптур та іншого “хенд-мейд” декору тут дуже мало - лише біля одного майданчика вдалося “зустріти” дерев’яну скульптуру ведмедя.

Який вигляд мають дитячі майданчики за Богунським мостом у Житомирі - дивіться тут, на Польовій - тут, у дворах багатоповерхівок на Великій Бердичівській - дивіться ось тут, у дворах від Замкової гори до вулиці Перемоги у Житомирі - дивіться тут, а який вигляд мають дитячі майданчики на Крошні - тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дитячий майданчик Корбутівка  
Матеріали по темі