Україна

Сумська відмовила міністру, а Рудницька – королеві

6 June 2008, 18:09

Сумська відмовила міністру, а Рудницька – королеві


У четвер був просто спекотний вечір щодо подій світських, але кожен обрав по розуму і смаку.

Приміром, на галасливу презентацію фільму Іллі Ноябрьова "13 місяців" з Гошею Куценко завітали жахливо одягнена Єфросініна, просто одягнена ( і це вже плюс) Даша Астаф‘єва та вишукано вбрана Наталія Власенко.

На показ молодих дизайнерів до Лаври прийшли гепардова Вольнова, чорна Каролінка Ашіон, селянська Міка Ньютон.

У казино "Спліт" був вечір від балету "А-6". Прийшли туди стильний традиційно Діма Коляденко, скромний Сьома Горов та жовтогаряча Тетяна Гончарова. Балет показував фрагменти майбутньої вистави у стилі мюзикл.

І, нарешті, четверта подія відбувалася у театрі Франка - всеукраїнський конкурс літературних сценаріїв і романів "Коронація слова". Не ображайтеся вищеперароховані (вам лаври красивих цієї доби), але всі розумні, хоча і не дуже відомі, цього вечора були тут.

Глиба українського кіно Раїса Недашківська - з бабусею і серед калюж 

Представники партнерів свята - каналу "Інтер" - головна режисерка Іра Іонова та улюблений хлопчик Ганни Безлюдної Іларіон Павлюк 

Письменник Кокотюха у звичному шкіряному піджаку нагадував енкаведиста. Юрій Покальчук у дешевих окулярах - сам себе у дешевих окулярах. І де він їх відкопує?!

Не цурається окулярів з Троєщини Юрій Покальчук 

По червоній доріжці проходили до приміщення всі, кому не ліньки. Проте головними були подружжя Логушів, керівників шоколадної імперії. Вони у 99-му заснували цей конкурс і вони щоразу діляться 100 тисячами гривень з талановитими і невідомими крапальщиками творів.

Засновниця свята Тетяна Логуш - президент благодійного фонду ніколи не ховає своїх грудей 

Дивно, що цього року свято не підтримували "одинички" - культура - їхня парафія. Хоча зрозуміло, у них міняється напрямок, вони скоро будуть виключно країну розважати, тож їм не до високого. А от каналу, що починається на "і", солодощі до вподоби.

Захід розпочався виходом Логушів на сцену. Мить промови розтягнулася. Вони забулися, що захід не сімейний, стало нудно.

Культурно-шоколадне подружжя Логушів 

Хоча не нудніше за мить перед тим, коли на сцену вийшли Сумська у сукні, у якій вже вела програму, і Остапчик Ступка. Подумалося: боже, який нафталін! Хоча нібито ведучі і молоді. Ну, просто набридли.

Жвавому міністру культури і туризму Васі Вовкуну після прочитання рядків з Ліни Костенко вручили троянди та коробку цукерок. Так він, бідолаха, аж розгубився і хотів всучити те все Ользі Сумській, та вона рукою повела: ні, ні, це вам!

Сумська сукні не міняє 

Далі програма була традиційною - нуднуватою та культурною. А з культурою завжди так: розумні, але нудні.

Та що поробиш?! Інтелігентність не передбачає строкатості і надміру. Фальшивих поцілунків зі скривленням нафарбованих губ набік тут нема, нема і панчіх без пальців, як у Лілі Подкопаєвої.

Актор Лесь Задніпровський палить і спить водночас 

Хоча... Отримували премії невідомі, але вручали їх не люди з вулиці.

Культуристками заробилися на цей вечір садо-мазо Діана Дорожкіна (любов до шкіри дає право так про неї казати, не здивуюся, якщо дизайнерка підшиває костюмчики для збоченців) та учениця-благодійниця Владуся Литовченко.

"Гляжу в тебя, как в зеркало", а праворуч - Ганна Чміль, від неї залежить весь укркінематограф 

Анжелічка Рудницька, яка більше вишиває останніми роками, ніж співає, теж була. Аж дивно, чому журналісти її, зухвалу, яка відмовила нещодавно самій бельгійській принцесі у виставці власних творів у палаці, обходили увагою?!

Рудницька з дебелим чолов‘ягою. Про таких кажуть "бик" 

Шкода вам, любителям глянсових облич, нічого не скажуть імена переможців - Василя Ботовича, Олександра Столярова, Володимира Лиса, проте я вірю і в вашу інтелігентність, тому їх називаю. Це - літературне майбуття нашої держави.

Щасливе дитя на святі 

Тож читайте більше і писати сюди не лінуйтеся. Раптом і ТаблоID здужиться вас коронувати?!

И да пребудет с вами сила!

Йода, Джедай Світських Хронік

Фото з архівів Йоди

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі