Новини компаній

Школа здоров'я: вибираємо марку питної води на кожен день

17 June 2021, 13:49


Запорукою бадьорості тіла і духу, енергії життя і хорошого самопочуття є здоровий спосіб життя, важливою складовою якого виступає вживання чистою і корисною питної води. Кип'ятіння водопровідної води давно втратило актуальність для тих, хто піклується про своє здоров'я. Тільки спеціальна очищена природна питна вода відповідає потребам організму в повній мірі.

Про хімічний склад води

Сьогодні, коли на ринку питної води працює величезна кількість компаній, що доставляють води в бутлях різного об'єму, зробити вибір постачальника непросто. Фахівці рекомендують виходити з якості та хімічного складу води, науково обгрунтовані орієнтири для оцінки якого добре описані на сайті https://molodo.com.ua/ru/. Одним з найважливіших критеріїв якості питної води є її чистота, тобто відсутність шкідливих механічних і хімічних домішок. Однак правильна вода не повинна бути абсолютно позбавлена всіх мікроелементів - тоді вона просто буде «мертвої» і не принесе ніякої користі для здоров'я.

Найбільш корисною для організму справедливо вважається збагачена мінералами вода, видобута з артезіанських свердловин. Причому, придбати таку корисну і смачну воду можна з доставкою в тарі будь-якого обсягу, в тому числі, в невеликих пляшках. Широкий асортимент кращої бутильованої найчистіший артезіанської води представлений тут https://molodo.com.ua/ru/catalog/voda-v-plyashkakh/. Збагачена природним кальцієм і містить інші цінні мікроелементи, така вода повністю покриває потреби організму в мінералах, сприяючи хорошому самопочуттю і підтримці здоров'я в будь-якому віці.

Про правильну тарі для води

При виборі питної води на кожен день потрібно враховувати не тільки якість самої води, але і відповідність стандартам тари, в якій вона поставляється. Тут важливу роль відіграє матеріал виготовлення пляшок і бутлів. Однією з кращих, на думку фахівців, сьогодні виступає тара з харчового полікарбонату, яка не вступає ні в які хімічні реакції з водою і не виділяє в неї ніяких шкідливих речовин. Більш того, цей матеріал дуже міцний, що дозволяє виготовляти з нього по-справжньому надійну тару будь-якого обсягу, в якій можна безпечно транспортувати воду в будь-яких кількостях і на будь-які відстані. Замовивши доставку води в полікарбонатних бутлях, можна бути впевненим, що вони прийдуть без пошкоджень, і вода до єдиної краплі буде в цілості й схоронності. При цьому термін зберігання води в полікарбонатних пляшках і бутлях досягає року, протягом якого вода не змінює ні смаку, ні запаху, ні прозорості.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі