Місто

​У Житомирі з 1 липня скасують часові обмеження на пільговий проїзд у громадському транспорті

18 June 2021, 14:42

Житомирський виконком скасував часові обмеження на пільговий проїзд у трамваях, тролейбусах та маршрутках. Рішення почне діяти з 1 липня 2021.

Таке рішення було прийняте на черговому засіданні виконавчого комітету 18 червня.

«Вносимо зміни до рішення виконкому №578. Цим рішенням ми вводили обмеження для пільгових категорій населення на проїзд в громадському транспорті з 10 до 16 години. Це рішення приймалося у зв’язку з тим, що Житомир знаходився у червоній зоні і діяли обмеження Кабінету міністрів щодо проїзду в громадському транспорті. До того ж у нас ще був навчальний рік, дітям зранку вчасно потрібно було потрапити до школи, тому вводилися такі обмеження в часі. Зараз ми вже маємо можливість зняти ці обмеження і забезпечити надання пільг пільговим категоріям без обмеження в часі. Дане рішення вступатиме в силу з 1 липня, тому що потрібно ще переналаштувати програмне забезпечення валідаторів і потрібно повідомити перевізників», - розповів мер Житомира Сергій Сухомлин.

Заступник мера Житомира Олександр Шевчук уточнив, що даним рішенням скасовується пункт, який звучав наступним чином «Пасажирські перевезення здійснюються без застосування пільг на проїзд у громадському транспорті у період до 10 години ранку та після 16 години».

«Цей пункт скасовується, і з 1 липня буде діяти пільговий проїзд без обмежень у часі», - пояснив Олександр Шевчук.

Нагадаємо, з 2 листопада 2020 року пільговий проїзд у Житомирі діє лише упродовж 6 годин: з 10.00 до 16.00.

У січні 2021 Житомир.info з’ясовував, скільки ще діятимуть часові обмеження на проїзд у громадському транспорті Житомира та чи готова міська влада скасувати ці обмеження. Про це дивіться у відеосюжеті від 28 січня 2021.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пільга проїзд транспорт часове обмеження карантин  
Матеріали по темі