Події

Через негоду в Житомирській області без світла лишились 99 населених пунктів, а рятувальники прибирали з доріг дерева

26 June 2021, 12:23

Минулої доби рятувальники Житомирської області проводили аварійно-рятувальні роботи щодо прибирання з доріг 28 дерев, що впали через негоду. Без світла лишились 99 населених пунктів області.

Бійці ДСНС працювали на аварійно-рятувальних роботах у с. Горбове Ємільчинської ОТГ (прибрано 10 аварійних дерев), с. Станційне Лугинської ОТГ, с. Підруддя Овруцької ОТГ.

Про це 26 червня інформує пресслужба ДСНС України в Житомирській області.

«Найбільше подій зареєстровано на території Олевської об’єднаної територіальної громади, де упродовж вечора та ночі рятувальники надавали допомогу у чотирьох напрямках, прибираючи повалені негодою дерева з доріг державного та місцевого значення. Зокрема, на трасі Майдан – Копищанський – Ємільчино упродовж 2 –х годин було заблоковано рух автотранспорту через повалені дуб та берези. 14 аварійних дерев прибрано з доріг у с. Тепениця, с. Радовель, Сущани, с. Юрове, с. Кочине, с. Рудня-Хочинська, с. Перга, с. Майдан-Копищенський. Наразі у с. Лопатичі рятувальники прибирають дерево, що лягло на житловий будинок і загрожує падінням», - розповіли у пресслужбі ДСНС.

На території Олевської ОТГ працює 6 бригад РЕМ по відновленню електроенергії у 17 населених пунктах.

«Загалом внаслідок ускладнення погодних умов – сильного вітру та дощу – станом на 06:00 26 червня від електропостачання було відключено 391 ТП та 99 населених пунктів Житомирської області (Ємільчинський – 13 н.п., Коростенський – 13 н.п., Новоград-Волинський – 35 н.п., Овруцький – 20 н.п., Олевський – 18 н.п.)», - йдеться у повідомленні.

26 червня по області очікується короткочасний дощ, місцями гроза, в окремих районах – град.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі та області синоптики прогнозують на три святкових вихідних дні погіршення погоди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальники негода світло електропостачання дерева  
Матеріали по темі