Місто

Житомирський футбольний клуб «Полісся» відновив тренування після літньої перерви

27 June 2021, 09:13

26 червня ФК «Полісся» провів тренування на Центральному стадіоні у Житомирі. Це перше тренування після літньої перерви з новим головним тренером Юрієм Калітвінцевим.

У коментарі журналістам Юрій Калітвінцев розповів про свої враження від знайомства з командою, а також про найближчі плани в роботі на посту.


«Коли я прийняв рішення стосовно команди, то я, звісно, зібрав матеріал. Не 100%, але 80% ігор я подивився. Що являли собою футболісти, яку схему вони грали. І я дивився ігри крізь призму того, що мені працювати з цими хлопцями. Тому про команду я мав повну інформацію. Що стосується цілей та завдань: ви розумієте, що в нас кількісно ще немає людей. Завдання зараз одне і просте, хоча я вважаю, що це складне завдання, але ми з ним впораємось - це створити колектив. На сьогодні є набір футболістів. Будуть ще новачки. Я скажу вам чесно, черга не стоїть в цю команду. Доводиться переконувати, доводиться когось вмовляти, але скажу відверто - ми не будемо когось вмовляти. Чому? Бо якщо людина не хоче грати в цій команді, то вона тут не потрібна. Який би вигляд у спортивному принципі він не мав. Ми збираємо людей, щоб якомога швидше створити колектив, після цього - створити команду і рухатись. Мене цікавить здатність хлопців до навчання. Але запрошуючи сюди новачків, я володів інформацією, що це за людина, бо знову ж таки, цікавить не тільки спортивна складова. Ну, і про хлопців, які були тут, у мене теж була інформація. Ми почали потихеньку, не вимагайте від нас миттєвих результатів. Ми, звісно, зацікавлені в позитивному результаті, але на даний час ми будемо рухатись від гри до гри і від тренування до тренування», - сказав наставник «Полісся».

Нагадаємо, Юрія Калітвінцева офіційно призначили головним тренером Житомирського ФК «Полісся» 15 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Калітвінцев Полісся стадіон гра тренер футбол  
Матеріали по темі