Події

Відеокамери зафіксували, як на вулиці Жуйка у Житомирі припаркований Renault без водія в’їхав у вантажівку

29 June 2021, 15:44

На вулиці Жуйка у Житомирі 29 червня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легковика і вантажівки.

Відео моменту зіткнення автомобілів, зафіксоване вуличними камерами, оприлюднило КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

ДТП трапилася о 10:18 год. за адресою вул. Жуйка, 12.

На кадрах видно, як водій припарковує автомобіль, виходить з салону та йде. Буквально через декілька секунд автомобіль самовільно розпочинає рух та «вирулює» просто на проїжджу частину й зіштовхується з вантажівкою. Від зіткнення в легковика відпав бампер.


Відео КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради

На місці працювали патрульні поліцейські. У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info повідомили, що водії оформили Європротокол.

«О 10:43 год. надійшло повідомлення про те, що автомобіль здійснив наїзд на вантажівку ЗІЛ. З’ясувалося, що водій залишив авто, і воно здійснило самовільний рух. Водії вирішили оформити Європротокол», – розповів пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2019 у селі Гулянка Коростенського району Житомирської області припаркована вантажівка самовільно розпочала рух та в’їхала у газопровід. Внаслідок ДТП без газопостачання залишились понад 150 абонентів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вул.Жуйка  
Матеріали по темі