Новини компаній

Парі матч Україна: повна версія офіційного сайту

29 June 2021, 17:18

Парі матч Україна повна версія букмекерської контори є сучасний функціональний сайт, який приваблює сотні тисяч Беттерів по всьому світу. Вперше про контору заговорили ще в 1994 році, коли заклад отримав ліцензію регулятора Кюрасао. На сьогоднішній день Парі Матч — найнадійніша платформа для ставок, яка має дві актуальні версії сайту — стару і нову. Заклад пропонує своїм клієнтам також скористатися мобільними продуктами — версією, створеної спеціально для смартфонів, і додатком. Головний сайт БК включає в себе три види ліній, має простий і зрозумілий інтерфейс і приємне візуальне оформлення. Парі матч увійти в особистий кабінет можна після реєстрації.

Офіційний сайт повної версії Парі Матч

Дизайн і навігація сайту повної версії Парі Матч

Сайт Парі матч стара версія був схильний до численних модифікацій. Гравці високо оцінюють як старий, так і оновлений варіант офіційного сайту Паріматч. Оптимізований майданчик, на думку експертів у сфері гемблинга, цілком здатний конкурувати з кращими європейськими букмекерськими конторами.

Що стало вже класичним в Парі Матч повна версія сайту, поєднання чорного і жовтого відтінків — символ БК Паріматч. Гравці відчувають себе комфортно в процесі гри, а сама платформа не перевантажена зайвою інформацією і нав'язливою рекламою. Мінімалістичний дизайн витриманий до дрібниць. Неможливо не відзначити, що сторінки відмінно структуровані, передбачений швидкий пошук цікавих користувача об'єктів.

Головною «прикрасою» сайту став розділ, де передбачена Live-ставка Parimatch. Шанувальники беттінга тепер отримали доступ до статистики та рахунками. Зверніть увагу: доступ до трансляцій спортивних заходів доступний виключно при позитивному депозиті. Повна версія сайту містить інформацію про топові матчі, а у верхній частині передбачена кнопка для реєстрації аккаунта та вхід на парі матч. Відвідування офіційну версію букмекера — відмінний спосіб ознайомитися з інтерфейсом платформи.

Лінії

Розділ лінії залишився без змін. Принаймні, технічно і функціонально точно. У лінії досі можна знайти найпопулярніші види спорту:

  • футбол;
  • хокей;
  • баскетбол;
  • регбі;
  • теніс;
  • футзал;
  • настільний теніс і так далі.

В окремому блоці є віртуальний футбол, баскетбол і хокей. До речі, тут же фанати відеоігор можуть знайти ставки на доту 2, ЛОЛ, КС та інші популярні ігри. Крім цього, присутні ставки на популярні події в світі і на просто кумедні речі. Політика, погода, випадковості та інші події.

Читайте про Топ-10 фактів про Євро 2020 та залишайте в коментарях, що ми пропустили.

Парі Матч повна стара версія - основна відмінність

В останні кілька років власники платформ для беттінга проводять тотальне оновлення ресурсів. Час не стоїть на місці, тому кожна контора бажає вигідно виділитися на тлі конкурентів. Parimatch не стала винятком. Оновлений варіант Парі Матч повна версія сайту компанії з'явився в 2016 році, і був сприйнятий користувачами «на ура». Пропонуємо невеликий огляд відмінностей нової версії від застарілого сайту:

  • істотно покращилася навігація;
  • зазнало змін кольорове виконання – коефіцієнти підсвічені синім, а діючий рахунок — червоним;
  • зменшилася кількість рекламних банерів;
  • у верхній панелі немає розділу з мобільним продуктом і додатком, він перекочував в нижню частину сторінки;
  • з'явилася лінія Live БК Паріматч, а також меню для парі з кіберспортивного дисциплін.

Парі матч Україна повна версія стала працювати більш швидко, при цьому інструкція для користувачів залишилася колишньою.

Деякі опції букмекер залишив в колишньому виконанні. Робочий кабінет БК Паріматч став більш оптимізованим, в ньому тепер відображені дані по всім проведеним фінансових операцій і ставками.

Які способи введення грошей?

Повна версія БК Паріматч пропонує внести гроші в свій гаманець наступними способами:

  1. Банківські карти. Доступні Віза, МастерКард і так далі.
  2. Електронні гаманці.
  3. Платіжні системи (Webmoney, Qiwi, Yandex.Money, W1, Skrill, Neteller).
  4. Криптовалюта.
  5. Мобільний телефон.
  6. У терміналі.

Гроші моментально приходять на баланс. Таким же способом можна і вивести зароблені кошти.

Більшість клієнтів компанії Парі матч зійшлися на думці, що оновлений ресурс має більше переваг, ніж застаріла версія Парі матч повна версія вхід. Однак до сих пір є шанувальники «класичного» варіанту платформи. Обидва варіанти дозволяють пройти реєстрацію, верифікувати аккаунт і отримати бонуси від адміністрації закладу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Парі матч ставка  
Матеріали по темі