Події

Гроза у Житомирі зривала дахи, валила стовпи і дерева

30 June 2021, 12:45

Гроза, яка пронеслася Житомиром надвечір 29 червня, зривала дахи, валила стовпи і дерева.

Так, рятувальники прибрали п’ять дерев: одне впало на будинок, ще чотири – на дороги.

Про це Житомир.info 30 червня повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у Житомирській області.

«29 червня у Житомирі проводилися роботи з прибирання аварійного дерева, що впало на покрівлю житлового будинку на провулку Чистий. Також рятувальники прибрали 4 аварійні дерева, які впали на проїжджу частину на вулиці Домбровського та проспекті Миру», – розповіла начальниця сектору зв'язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю ГУ ДСНС Оксана Ковальчук.

У соцмережах користувачі поширюють фото повалених дерев. За інформацією містян, не пережило негоди дерево на вулиці Степана Бандери й упало на гаражі та будинок. (Імовірно, саме це дерево прибирали рятувальники (провулок Чистий прилягає до вулиці Бандери)).

Фото Nadia Teleshinskaya

Також у Facebook оприлюднили фото, зроблені в районі Богунського мосту, де 29 червня рвучкий вітер зніс дах будівлі і «кинув» на автомобілі, що були припарковані. На знімках видно, що одну з автівок привалило бетонною електроопорою.

Як повідомляв Житомир.info, 26 червня 2021 року в місті Чуднів Житомирської області під час негоди сильний вітер зірвав частину даху з лікарні та будинку культури, де діти святкували випускний.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: негода гроза вітер дах стовп дерево  
Матеріали по темі