Події

На трасі у Житомирській області патрульні зупинили водія Mercedes за порушення ПДР: чоловік був нетверезим та запропонував хабаря

3 July 2021, 16:28

На автодорозі Київ – Чоп у Житомирській області 3 липня патрульні зупинили водія автомобіля Mercedes за порушення ПДР. Виявилося, що водій був нетверезим. Аби уникнути відповідальності, чоловік запропонував 1500 гривень хабаря. Тож патрульні викликали на місце слідчих.

Про це 3 липня повідомили у Telegram-каналі патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні, близько 11-ї години, під час патрулювання автомобільної дороги Київ — Чоп патрульні поліцейські зупинили автомобіль Mercedes за порушення правил дорожнього руху. Спілкуючись з водієм, інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. В присутності двох свідків 38-річний чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат – 1,7 проміле», – йдеться у повідомленні.

Аби уникнути відповідальності за правопорушення, водій запропонував патрульним винагороду в розмірі 1 500 гривень. Не зважаючи на усне попередження від поліцейських про кримінальну відповідальність за такі дії, водій продовжив наполягати на своєму та поклав гроші до службового автомобіля.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для фіксування цього факту та надання правової кваліфікації діям водія.

Також інспектори оформили на керманича адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 та ч. 2 ст. 122 КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 12 травня 2021 у Бердичеві поліцейські зупинили Рeugeot Boxer, який їхав з відчиненими дверцятами, за кермом був нетверезий водій. Аби не проходити освідування, 32-річний керманич запропонував правоохоронцям 1000 грн хабаря. 16 червня 2021 року Бердичівський міськрайонний суд виніс вирок водієві, про якого йде мова: обвинувачений отримав штраф у 17 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хабар патрульний водій ПДР п’яний водій сп’яніння  
Матеріали по темі