Новини компаній

Ліквідація ТОВ

6 July 2021, 16:20

Практика сучасного ведення своєї справи в Україні досить складна. Так, парадоксально те, що відкрити бізнес суттєво легше, аніж його в подальшому завершити. Тому, ліквідація ТОВ є процесом складним. Він потребує особливої уваги, знання правових тонкощів та багато сил. Ліквідація підприємства має свої етапи, які досить затяжні. Єдине виключення – альтернативний варіант завершення діяльності. Мова йде про експрес-ліквідацію. Цей метод економить дуже багато часу.

Крім цього, один із варіантів припинення бізнесу – на основі рішення власників фірми. Майте на увазі, що для цього треба буде погасити усі борги. Більш того, треба також витримати перевірки державними органами. При виявленні якихось порушень, необхідно буде їх усунути. Якщо говорити про практичну сторону цього питання, то процедура затягується надовго. Наприклад, це може бути приблизно рік, а то й більше. Навіть при наявності чіткого уявлення потрібних дій, закриття компанії видається дуже складним. В такому випадку, раціональним стане використання юридичних послуг від спеціалістів правового напрямку.

Припинення бізнесу може бути добровільним, як було сказано вище. Також, це може бути за рішенням суду. Так зване, примусове завершення роботи підприємства. Рішення про припинення діяльності може прийняти відповідний орган. В будь-якому випадку, впоратися своїми силами з ліквідацією буде важко. Якщо Ви віддасте перевагу способу експрес, то тим більш без допомоги юристів буде складно. Тому, не слід зволікати та гаяти час, користуйтесь послугами перевірених юридичних фірм.

Безумовно, кожен підприємець бажає, щоб ліквідація ТОВ була максимально легкою та пройшла в стислі строки. Якщо Ви прийняли остаточне рішення ліквідувати компанію, рекомендуємо звернути свою увагу на фірму Imperium Lux. В правовій ніші ми перебуваємо досить довго, тому знаємо тут всі нюанси роботи та взаємодії з державними структурами. Величезний досвід, висока ступінь професіоналізму, порядність – це тільки частина того, що звертає уваги наших клієнтів. Ми піклуємося за свою репутацію, тому кожен наш крок продуманий та зважений. Юристи гарантовано підберуть найоптимальніший для Вас спосіб ліквідації. Звертайтесь у зручний для Вас час та отримуйте тільки якісні юридичні послуги.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліквідація ТОВ ліквідація підприємства  
Матеріали по темі