Новини компаній

Плануємо відпочинок у Єгипті з дітьми

7 July 2021, 10:35

Доступні ціни, висока якість сервісу, розкішна екскурсійна програма — усе це щороку вабить до Країни пірамід безліч туристів. Особливо люблять Єгипет сім’ї з дітьми, адже на курортах цієї держави створено всі умови для безтурботного відпочинку.

Вибираємо готель

Вирішивши поїхати в Єгипет з дітьми, радимо зупинитися в одному з багатьох сімейних готелів, де буде комфортно відпочивати навіть із малюком. Якщо сумніваєтесь у виборі, порадьтеся з менеджером туристичної агенції. Фахівець порекомендує оптимальний готель з урахуванням вашого бюджету та уподобань. Також менеджер може порадити найкращий час для відпочинку на вподобаному єгипетському курорті.

Коли вирушити до Країни пірамід

Туристичний сезон у Єгипті триває цілий рік. Тож ви можете вирушити до моря, коли забажаєте. Але пам’ятайте, що осінь, період новорічно-різдвяних свят та квітень-червень вважають високим сезоном. У цей час до Країни пірамід вирушає найбільше туристів, що, ясна річ, відбивається і на цінах. Зазвичай, зекономити можна, придбавши тур заздалегідь.

Найпопулярніші курорти

Аби вибрати хороший сімейний готель, достатньо перейти за посиланням https://sunfamilyclub.net/countries/egypt, але перед цим слід визначитися, на який курорт поїдете.

Серед найпопулярніших туристичних зон Країни пірамід:

  • Шарм-ель-Шейх;
  • Хургада;
  • Сома-Бей;
  • Ель-Гуна;
  • Марса-Алам.

Шарм-ель-Шейх

Курорт приваблює туристів у зимовий період, адже у цей час у Шармі тепліше, ніж у Хургаді, та не вельми вітряно. Якщо ви їдете із зовсім маленькими дітьми, то, вибираючи, де зупинитися, зверніть увагу на готелі, розташовані у бухтах Шарм-ель-Майя та Наама-Бей. Лише у цих зонах є піщані пляжі. Але якщо діти вже вміють плавати, віддайте перевагу готелю, біля пляжу якого є кораловий риф. Знайомство з фантастичним підводним світом Червоного моря подарує незабутні враження всім членам родини.

Хургада

Популярний курорт, який приваблює туристів пологими піщаними пляжами та безліччю готелів на будь-який смак. У Хургаді є, зокрема, аквапарки, тож маленькі мандрівники не нудьгуватимуть. Школярам буде цікаво з’їздити на екскурсію до Каїра або Луксора та на власні очі побачити те, про що пишуть у підручниках.

Сома-Бей

Молодий курорт, де працюють нові готелі всесвітньо відомих мереж. У Сома-Бей сподобається поціновувачам спокійного релаксу. Широкі піщані пляжі, відсутність нічного життя та шуму роблять це місце ідеальним для відпочинку з маленькою дитиною.

Ель-Гуна

Цей курорт припаде до душі тим, хто хоче відвідати «єгипетську Венецію». Ель-Гуну побудовано за проектом творця Діснейленду. Курорт розташований на берегах численних каналів. Місцеві готелі — комфортні, маленькі та затишні, побудовані в європейському стилі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: відпочинок відпустка канікули Єгипет відпочинок за кордоном відпочинок з дітьми  
Матеріали по темі