Події

У селищі Житомирської області у водоймі шукають тіло 34-річного чоловіка: рятував жінку і не винирнув

7 July 2021, 11:09

У селищі Іванопіль Житомирської області (колишній Чуднівський район, нині – Бердичівський) 6 липня у водоймі втопився чоловік.

Про це пізно ввечері 6 липня повідомили у Facebook-спільноті «Підслухано Чуднів».

«Ще свято (Івана Купала) не розпочалось, а в Іванополі вже втопилась людина», – повідомив адміністратор спільноти.

У коментарях люди розповідають про обставини загибелі чоловіка, зазначаючи, що він рятував жінку. За інформацією коментаторів, жінка жива, а от чоловік загинув.

Скріншот допису у Facebook-спільноті «Підслухано Чуднів»

У вказаній групі також розповіли деякі подробиці трагедії

«Як розповідають свідки, в Іванополі компанія відпочивала біля водойми. І одна із жінок почала тонути. Чоловік кинувся її витягувати із води і це йому вдалося... Та, на жаль, самому вибратись із води у нього не вистачило сил», – йдеться у дописі.

Згодом адміністратор спільноти уточнив, що загиблому було 34 роки, і станом на ранок 7 липня пошуки його тіла тривали.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info уточнили, що з заявою про ймовірну загибель чоловіка до поліції звернулася його мати.

«6 липня близько 18:50 до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення від 66-річної жительки смт Іванополя. Жінка повідомила, що її 34-річний син пірнув під воду та ймовірно загинув. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. На даний час тривають пошуки чоловіка, для чого залучені спеціальні служби для роботи під водою», – розповіли у поліції.

Нагадаємо, 4 липня у селі Середи (колишній Ємільчинський район, нині – Новоград-Волинський) Житомирської області рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка. Загиблого, 1978 року народження, виявили у меліоративному каналі.

Як повідомляв Житомир.info, 23 червня 2021 року в Житомирі на Соколовському кар’єрі виявили тіло молодого чоловіка, який зник 20 червня.

25 червня у ставку в селі Врублівка на Романівщині знайшли тіло місцевого жителя, 1971 року народження, якого розшукували з 21 червня.

28 червня в селі Мала Зубівщина Коростенського району Житомирської області у ставку втопився чоловік, 1985 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник тіло утопленик Іванопіль Чуднівський район  
Матеріали по темі