Події

У Житомирській області молодик, який відпочивав з компанією біля кар’єру, впав у прірву та загинув

8 July 2021, 11:46

Майже опівночі 7 липня біля кар’єру в місті Коростишів Житомирської області загинув молодий чоловік, впавши у прірву.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Молодик відпочивав біля водойми з компанією, у якийсь момент відійшов від інших та вже не повернувся.

«У місті Коростишів 7 липня проводились аварійні роботи по вилученню тіла загиблого з прірви місцевого кар’єру. Так, о 23:18 год. надійшло повідомлення від медиків про те, що необхідно дістати з кар’єру чоловіка. Прибувши на місце події, рятувальники з’ясували, що біля кар’єру відпочивала компанія. Один з молодих людей відійшов від решти відпочивальників. У тому місці була прірва, і молодик упав з висоти та опинився частково на камінні, частково на воді. Там був дуже крутий спуск, тож медики не могли дістатися до постраждалого. Рятувальники відшукали місце, аби спуститися, підійшли до постраждалого, однак на той момент він уже був неживий. Чоловіка обв’язали мотузкою, яку спустили рятувальники, що залишилися зверху, і таким чином підняли його. Медики констатували факт смерті. Зі слів людей, що відпочивали в цій компанії, вони не одразу помітили, що хлопець відійшов, а коли побачили, де він, спустилися та намагалися надати першу домедичну допомогу. Однак марно. Відомо, що загиблому орієнтовно 29 років. О 00:07 год. рятувальники повернулися до пожежно-рятувальної частини», – розповіли в ГУ ДСНС.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області в коментарі Житомир.info розповіли, що загиблий – житель Бердичівського району.

«7 липня близько 23:15 до відділу поліції №2 (м. Коростишів) надійшло повідомлення від медиків про те, що унаслідок падіння з великої висоти у водойму загинув чоловік. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці встановили, що загиблим є житель Гришковецької територіальної громади Бердичівського району, 1990 року народження. Попередньо, чоловік упав у воду з висоти близько 15 м та від отриманих травм загинув. Тіло направлено для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смерті. Триває з’ясування всіх обставин», – поінформували у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 1 липня 2020 року в лісі поблизу села Зарічани Житомирського району рятувальники надавали допомогу медикам по транспортуванню 13-річного підлітка, який гуляв з друзями та зірвався зі скелі й травмувався.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: скеля Коростишів кар’єр  
Матеріали по темі