Новини компаній

Легальні букмекери Житомира

8 July 2021, 16:53

Які букмекерські контори сьогодні легальні в Україні? В якій компанії краще обслуговуватися жителям Житомира? У кого кращі умови для гри на ставках? Відповіді на ці питання надасть наш огляд.

Легалізація азартного бізнесу в Україні

У грудні 2020 року Президент України Володимир Зеленський підписав закон про легалізацію азартної індустрії в країні. Після того, як нові вимоги набрали чинності, ТОП букмекерські контори, які бажають законно працювати на українському ринку, повинні отримати відповідну ліцензію, а також оплатити гарантійні внески.

Варто зазначити, що регулювання азартного бізнесу - стандартна практика для більшості країн, і питання, коли це запрацює у нас, було лише справою часу. Вихід на український ринок легальних букмекерів посприяв не тільки додатковому наповненню бюджету.

Зміни також позитивно торкнулися шанувальників ставок, які отримали можливість обслуговуватися в законних компаніях, а не в операторів, які пройшли реєстрацію за кордоном і працюють на основі іноземних ліцензій. Таким чином, кожен учасник парі отримує юридичний захист і право відстоювати свою правоту в законному форматі.

Який букмекер зараз легальний в Україні?

Процес отримання ліцензій після початку регулювання азартних ігор в Україні запустили багато операторів. Але першим дозвіл на законну роботу отримав популярний бренд Parimatch, який після заборони азартних розваг в 2010 році, працював виключно в міжнародному форматі.

Повернення Parimatch на український ринок відбулося стрімко. Сервіс першим оплатив внески і отримав ліцензію, а також запустив в роботу сайт в українській доменній зоні, який сьогодні вже повноцінно функціонує.

У ліцензованої української контори Parimatch пройти реєстрацію можуть тільки повнолітні громадяни країни, у тому числі і мешканці Житомира. Крім того, всі фінансові операції між компанією і клієнтом здійснюються тільки в гривнях, як того вимагає актуальне законодавство.

Також оператор подбав про те, щоб доступ до продукції отримували тільки повнолітні користувачі. Для цього в систему сайту і додатків контори інтегрована система з ідентифікації особистості. Без виконання цієї умови, гравець не зможе здійснювати будь-які операції, в тому числі і робити ставки.

До слова, на період проведення Євро-2020 сервіс заснував спеціальну акцію. Її учасники претендують на престижні подарунки, включаючи потужні і сучасні смартфони, бонуси та інші заохочення.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі