Події

У Житомирському районі чоловік побив двох односельців телескопічною палицею

10 July 2021, 10:25

8 липня до поліції звернулися двоє жителів с. Ліщина Житомирського району з повідомленням про побиття. Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження чоловікам завдав металевою палицею їх односелець під час конфлікту.

Про це 10 липня інформує пресслужба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«До відділу поліції №1 Житомирського районного управління звернулися двоє жителів Станишівської громади із заявами про побиття. Як з’ясувалось, уранці цього дня 32-річний житель с. Ліщина зустрівся на вулиці з односельцем, з яким у нього були давні неприязні стосунки. Між чоловіками виникла чергова сварка, у ході якої 27-річний молодик завдав опонентові ударів телескопічною палицею, що мав у руках. Бійку помітив 30-річний сусід та, у спробі вгамувати нападника, також отримав від нього кілька ударів», - йдеться у повідомленні.

Медики діагностували у потерпілих численні забої та гематоми та призначили амбулаторне лікування. Нападника, на якого вказали заявники та очевидці події, поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Слідчі відділу поліції №1 Житомирського РУП повідомили чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Відповідно до чинного законодавства, хуліганство, вчинене з застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Як повідомляв Житомир.info, на початку травня 2021 року в с. Ульянівці Житомирського району біля сільського клубу 17-річний юнак палицею побив військовослужбовця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція побиття телескопічна палиця  
Матеріали по темі