Місто

​Поблизу водоканалу в Житомирі перекриють частину вулиці та змінять рух маршрутки: ремонтуватимуть каналізаційний колектор

12 July 2021, 15:37

З 12 липня на вулиці Чумацький шлях у Житомирі проводитимуть аварійні роботи на каналізаційному колекторі. У зв’язку з цим перекриють дорогу та тимчасово змінять рух автобусного маршруту №30.

Про це 12 липня повідомила пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на інформацію управління транспорту і зв’язку.

«У зв’язку із проведенням КП «Житомирводоканал» міської ради аварійних робіт на каналізаційному колекторі по вул. Чумацький шлях, з 12 липня 2021 року буде перекритий рух транспорту по даній вулиці на ділянці між перехрестями з вул. Радоновою та вул. Чуднівською, до завершення робіт», - йдеться у повідомленні.

Рух пасажирського громадського транспорту буде здійснюватись в об’їзд.

«Рух автобусного маршруту № 30 «Мальованка – Северина Наливайка» буде здійснюватись по вул. Чуднівській до КП «Житомирводоканал» з подальшим на ньому розворотом, далі буде прямувати до району Мальованка через вул. Героїв Пожежних, та у зворотному напрямку», - повідомили в міськраді.

Нагадаємо, у жовтні 2019 на Чумацькому шляху в Житомирі приватне підприємство пошкодило трубопровід, через що Корбутівка і Мальованка лишилися без води.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2017 через ремонт каналізаційного колектору на Чумацькому шляху в Житомирі на добу вимкнули водопостачання: без води залишились жителі кількох будинків, а також військова частина і хлібозавод.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт водоканал колектор каналізація Чумацький шлях  
Матеріали по темі