Новини компаній

Philips Xenium: забудьте про зарядку

13 July 2021, 12:27

Незважаючи на повальну популярність (що цілком логічно) смартфонів компанія з Нідерландів продовжує виробляти класичні кнопкові телефони: моноблоки і розкладачки. Правда, сьогодні лінійка «мобілок» бренду представлена однією серією — Xenium. Про неї і розповімо.

Що таке Philips Xenium

Почати варто з того, що Philips Xenium — одна з найбільш довгограючих лінійок мобільних телефонів, яка включає як традиційні «звонилки», так і звичні андроідофони. Її головна відмінність — тривала робота батареї — зумовила таку велику популярність у всьому світі.

Xenium сьогодні купують:

  • літні люди, яким складно давати раду премудростями смартфонів;
  • дітям, які часто забувають регулярно заряджати смартфон: щоб бути завжди на зв'язку;
  • в якості запасного телефону, який гарантовано не розрядиться в дорозі, не боїться падінь або переохолодження.

Скільки тримає батарея

Якщо заглянути в опис телефону Philips Xenium E580 Dual Sim, то можна дізнатися, що батарея ємністю 3100 мАг (непогано для мобілки, правда?) здатна протримати телефон в режимі очікування 2400 годин або 100 днів. Цього дійсно повинно вистачити для будь-яких непередбачених ситуацій.

В режимі активного використання телефон здатний пропрацювати 39 годин. Це означає, що можна майже дві доби активно розмовляти, слухати радіо або музику, світити в темряві ліхтариком або фотографувати.

Що «Ксеніуми» вміють ще

Xenium E580 не самий примітивний телефон. У ньому є двохмегапіксельна камера зі спалахом і 128 МБ вбудованої пам'яті, які можна розширити за рахунок карти ще на 32 ГБ.

Телефон зібраний якісно: задня металева кришка прилягає щільно, немає ніяких люфтів або скрипів, тактильні відчуття від натискання кнопок приємні.

Форм-фактор «розкладачка»

Напевно, самий ностальгічний телефон. Philips передбачив потребу деяких з нас в таких телефонах і представив Xenium E255 Dual Sim — класичну розкладачку в досить суворому прямокутному корпусі.

Хоча форм-фактор моделі не дозволяє «впихнути» туди настільки ємну батарею, як у попередньої моделі, акумулятор на 1050 мАг здатний протримати E255 в режимі очікування довгі 850 годин.

В іншому модель нагадує E580. Крім камери, яка здатна видавати зовсім вже реліктові 0,3 Мп. Але якщо на першому місці форма корпусу і тривалість роботи, то цей телефон як раз те, що потрібно.

Купити Philips Xenium сьогодні можна в багатьох інтернет-магазинах, а оплатити — готівкою при отриманні, розрахуватися карткою або оформити вигідну розстрочку відповідно до чинних програм українських банків.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі