Суспільство

Знижки та акції на продукти в Житомирі та по всій Україні – чи можна дійсно зекономити?

13 July 2021, 13:55

У теперішній час, швидше за все, жоден магазин Житомира, всієї України та навіть світу не обходиться без акцій і знижок. Але що ж криється за значками SALE? І чи дійсно ми платимо меншу ціну за акційний товар?

Через велику кількість магазинів, супермаркетів в Житомирі та інших містах, інтернет майданчиків в Україні, всі вони змушені боротися за покупця. Для залучення клієнтів і в результаті збільшення продажів необхідно знизити вартість навіть дуже якісної продукції, щоб вона стала більш доступною.

Навіть такі делікатеси як хамон з Іспанії, на виготовлення якого йде 1-2 роки, можна купити за більш доступними цінами. До речі, інтернет-портал skidochnik.com.ua збирає численні знижки та акції на продукти, напої та різноманітні товари для дому на одному сайті, що дозволяє швидко оглянути вигідні позиції.

Також варто відмітити і те, що доброчесні магазини, роблячи акції та знижки, розраховують на те, що, придбавши та скуштувавши смачний та якісний продукт, покупець розповість про нього та порадить його знайомим і близьким. Таким чином, численність клієнтів значно зростає і кожен отримує бажане.

Звісно, якщо спробувати, наприклад, сири з Іспанії, Італії, Норвегії, Ірландії та інших країн Європи (дивіться за посиланням), які виготовляються з відбірного молока без шкідливих домішок, та продаються за акцією, то розповіді знайомим забезпечені. Або як же не розповісти близьким про смак натуральної ковбаси, яка виготовлення виключно з м'яса та приправлена дорогоцінним трюфелем чи їстівною білою пліснявою, фуа-гра, французького паштету, італійського прошутто. Варто раз з'їсти вишуканий делікатес – і популярність його в оточені покупця забезпечена.

Ще одним із наслідків вдалої акції чи знижки є те, що задоволений покупець стає постійним клієнтом і або регулярно купує продукцію, або очікує наступних вигідних пропозицій. До речі, бути постійним клієнтом одного магазину – це вдала ідея, адже тоді можна слідкувати за правдивим зниженням цін або ж недобросовісними підняттям цінників напередодні акцій.

Знижки з приводу якоїсь події також спрацьовують, адже зрозуміло, що на свята люди купують більше продуктів і не проти зекономити при цьому, а щоб покупець завітав саме до певного магазину, він має зробити найбільш цікаву пропозицію серед інших. Наприклад, можна вигідніше купити продуманий набір продуктів з напоями або ж по акції 1+1=3 придбати більше необхідної продукції.

З рекомендацій, які можна надати покупцям з Житомира, Києва, Львова та інших міст України, можна виділити такі:

  • перевіряти терміни придатності та не купувати навіть дешевше ті, які вже скоро будуть не придатні до вживання;
  • при першій покупці в інтернет-магазині варто оформляти покупку з післяплатою, що дозволяє вберегти себе від недобросовісних продавців;
  • ознайомтесь з інформацією про продукт, дізнайтесь його особливості;
  • якщо є час, то можна порівнювати ціни між різними магазинами;
  • регулярно слідкувати за обраними мазанинам, чи в них напередодні акцій не піднімаються ціни.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: магазин товар продукція продукти акція знижка  
Матеріали по темі