Місто

​Фірма, яка реставрує корпус гімназії в центрі Житомира, за 4,6 млн грн відремонтує сквер біля «Скорботного янгола»

19 July 2021, 12:25

Управління капітального будівництва 16 липня уклало угоду з ТОВ «АртХаус» на реконструкцію території благоустрою скверу біля пам’ятника Жертвам Голодоморів, що розташований на майдані Путятинському. Вартість укладеної угоди - 4,6 млн грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 7 червня на ресурсі «Прозорро».

За умовами технічного завдання, переможець тендеру має провести до 1 грудня 2021 року земляні роботи, роботи з зовнішнього водопостачання, монтажні роботи, а також улаштувати бетонні плитки тротуарів із заповненням швів. Окрім того, у сквері планують облаштувати дитячий майданчик з ігровим комплексом «Панда Міні», пісочницею, столиком «Мухомор», качалкою «Мотоцикл», урнами та лавками. Також збираються посадити нові дерева.

Очікувана вартість закупівлі склала 4,9 млн грн. Участь у тендері взяло три фірми: ТОВ «АртХаус», ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» та ТОВ «УК «Комфорт-Буд».

16 липня управління капітального будівництва уклало угоду з ТОВ «АртХаус» на реконструкцію території благоустрою скверу біля пам’ятника Жертвам Голодоморів.

ТОВ «АртХаус» зареєстроване в 2006 році у Житомирі, основний вид діяльності – організація будівництва будівель. Статутний капітал фірми - 35 тис. грн. Власником фірми є Бобло Петро Іванович. Брати участь у тендерах фірма почала з 2009 року.

Зазначимо, що ТОВ «АртХаус» входить в ТОП-7 «улюбленців» управління капітального будівництва Житомирської міської ради. У першій половині 2021 року з ТОВ «АртХаус» управління капітального будівництва уклало 4 угоди на 32 млн грн. Зокрема фірма виконує ремонтно-реставраційні роботи будинку школи (літера «А-ІІ») гуманітарної гімназії № 23 ім. М.Й. Очерета за 28,2 млн грн.

Нагадаємо, 7 червня 2021 управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на реконструкцію території благоустрою скверу біля пам’ятника Жертвам Голодомору, що розташований на майдані Путятинському. Очікувана вартість закупівлі становить 4,9 млн грн.

Сюжет про те, що саме планують зробити та який вигляд має зараз сквер біля пам’ятника Жертвам Голодомору, дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, 17 червня 2021 року на сесії Житомирської міської ради ухвалили рішення щодо реконструкції території благоустрою скверу біля пам’ятника Жертвам Голодомору вартістю 4 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер майдан Путятинський пам'ятник Жертвам Голодоморів Скорботний янгол АртХаус реконструкція  
Матеріали по темі