Фоторепортаж

Житомирські депутати працювали 2,5 години без перерви: розглянули майже 50 питань та послухали громадян. Фоторепортаж

17 June 2021, 14:31

На першому пленарному засіданні чергової сесії Житомирської міської ради депутати розглянули 46 питань з 77, затверджених розпорядженням мера про скликання сесії.

Сесія почалася о 9:10, на початку засідання мер Сергій Сухомлин повідомив, що погоджувальна рада не розглянула всі пропоновані питання, тому «земельні» залишаться на наступне засідання.

Виступи депутатів та представників громадськості тривали майже годину, потім був затверджений порядок денний і почався розгляд питань, де першим було – про присвоєння директору Житомирського міського територіального центру соціального обслуговування Анатолію Сахневичу звання «Почесний громадянин міста Житомира».

Після розгляду 46 питань та кількох додаткових, мер оголосив про перерву в засіданні і надав слово громадському активісту Сергію Ткачуку, який посеред сесії зайшов до зали з гучномовцем та кількома десятками жінок переважно пенсійного віку: Ткачук відразу хотів почати виступ, але Сухомлин вмовив його дочекатися завершення розгляду питань. Група громадян, які вже пів року періодично проводять акції проти підвищення тарифів, прийшла з пропозицією створити «цікавий орган» для захисту прав споживачів комунальних послуг.

Пряму трансляцію пленарного засідання дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, на черговій сесії Житомирської міської ради 25 березня 2021 року депутати за дві години розглянули більш ніж 80 питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія 
Матеріали по темі