Події

​У селі в Житомирській області під час сварки 22-річна сестра поранила ножем старшого брата

20 July 2021, 14:34

У селі Латаші Народицької громади сімейні посиденьки за алкоголем завершилися пораненням: 22-річна сестра встромила ножа в спину старшому брату.

Про це 20 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«20 липня поліцейські, перевіряючи обставини повідомлення жительки с. Латаші, з’ясували, що конфлікт між сестрою та братом завершився нанесенням тілесних ушкоджень чоловікові. Наразі відкрито кримінальне провадження», - йдеться у повідомленні.

22-річна жителька с. Латаші повідомила до поліції про поранення брата.

Безпосередньо у селі працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що події розгортались близько 22:00 за місцем проживання обох. Після спільної вечері з вживанням спиртного між ними виник раптовий конфлікт, причиною якого стала 6-річна донька сестри.

В якийсь момент агресія досягла кульмінації й жінка схопила ножа. У результаті у 30-річного брата діагностовано поранення спини з пошкодженням легені.

«Наразі чоловік знаходиться у лікарні, а жінка дає свідчення поліцейським. Попередня кваліфікація правопорушення – ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у селищі Іршанськ Коростенського району (колишній Хорошівський район) 16 липня на публічному заході чоловік вдарив ножем знайомого під час конфлікту. Потерпілого правоохоронці супроводили до медпункту, а за кілька годин розшукали й причетного до поранення чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж поранення різанина конфлікт сварка алкоголь Народичі  
Матеріали по темі