Влада

Обласний туристичний центр виготовив листівки, присвячені шести містам Житомирської області

21 July 2021, 13:41

Житомирський обласний інформаційний туристичний центр випустив серію нових листівок, присвячену шести туристичним містам Житомирської області.

Про це 21 липня повідомила пресслужба обласної ради та назвала листівки:

Житомир – Батьківщина Сергія Корольова;

Бердичів – місто кохання Оноре де Бальзака;

Коростень – місто помсти Княгині Ольги;

Новоград-Волинський – Батьківщина Лесі Українки;

Малин – українське коріння Миколи Миклухо-Маклая;

Олевськ – Республіка Тараса Бульби-Боровця.

«На листівках розташована інтерактивна туристична мапа із цікавими позначеними місцями кожного міста та QR-кодами. Листівки можна безкоштовно отримати в офісі ТІЦу (Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, каб.51), а також на ТІЦ-поінтах, які розміщені на автовокзалі у Житомирі, а також готелях і музеях області», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що 12 липня 2021 року на ProZorrо оприлюднена інформація про закупівлю комунальної установи «Житомирський обласний туристичний інформаційний центр» Житомирської обласної ради: товар «Туристичні мапи в особистостях» за 8 тис. 700 грн мала виготовити підприємниця з Житомира Мальцева Ольга Юріївна.

Кошти спрямували на виготовлення 15 тисяч листівок, по 0,58 грн кожна, вони мали бути трьох видів: про Новоград-Волинський, Бердичів та Малин.


Додаток до угоди

Інші закупівлі по виготовленню листівок станом на 21 липня не оприлюднені.

Нагадаємо, Житомирська обласна рада внесла зміни у своє рішення від 12.2020 № 23 «Про обласну цільову Програму розвитку туризму в Житомирській області на 2021-2023 роки», збільшив її фінансування в 2021 році на 104,6 тис. грн, рішення ухвалили на сесії 27 травня 2021 року.

Як повідомляв Житомир.info, голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко розпорядженням від 2 березня 2021 року створив робочу групу для розробки туристичного маршруту від Франції до України місцями, де бував Оноре де Бальзак.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада туризм листівка ІТЦ  
Матеріали по темі