Події

​На Прикарпатті у ДТП потрапив мікроавтобус з жителями Житомирської області: двоє дорослих і 6 дітей у лікарні

21 July 2021, 15:32

Поліція Прикарпаття розслідує обставини автопригоди, у якій постраждали вісім жителів Житомирської області.

Про це 21 липня повідомила пресслужба ГУНП в Івано-Франківській області.

«На Надвірнянщині водій мікроавтобуса не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажівкою. У результаті аварії до лікувального закладу доставлено восьмеро осіб, серед яких – шість дітей. Наразі встановлюються усі обставини ДТП», - йдеться у повідомленні.

21 липня о 12:35 сталася аварія у селі Делятин. Поліцейські попередньо встановили, що 40-річний мешканець Житомирської області рухався автомобілем «Volkswagen Transporter» у напрямку міста Мукачево та, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не переконався у безпечності маневру і допустив зіткнення з автомобілем «DAF». Останнім транспортним засобом керував 26-річний мешканець Надвірнянщини.

У результаті аварії до лікарні доставлено водія автомобіля «Volkswagen Transporter» і семеро пасажирів віком 38, 17, 15, 13, 11 (дві особи) і 8 років, які є мешканцями Житомирщини.

Ступінь тяжкості тілесних ушкоджень потерпілих встановлюється.

На місці події працює слідчо-оперативна група.

Як повідомляв Житомир.info, 14 липня 2021 на трасі поблизу села Дубрівка Новоград-Волинського району мікроавтобус в’їхав у вантажівку, що повертала: водій травмувався, пасажир загинув на місці події.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП мікроавтобус Прикарпаття пасажир дитина  
Матеріали по темі