Фоторепортаж

У Житомирі розпочали реконструкцію скверу біля «Скорботного янгола». Фоторепортаж

22 July 2021, 17:52

У Житомирі 2021 рік можна назвати роком ремонтів та реконструкції скверів. Цьогоріч планують облаштувати новий сквер на проспекті Миру, 9 та відремонтують два старих на перехрестях вул. М. Грушевського - Князів Острозьких та майдан Короленка - вул. Перемоги. А от роботи по реконструкції скверу біля пам'ятника жертвам Голодомору на майдані Путятинському вже розпочалися. Так, 16 липня управління капітального будівництва уклало угоду на 4,6 млн грн з ТОВ «АртХаус».

Реконструкцію розпочали 19 липня 2021 року і планують завершити до 1 грудня 2021 року.

Станом на 22 липня в сквер привезли будівельні матеріали та огородили територію обмежувальною стрічкою і працюють робітники.

Відповідно до цінової пропозиції фірми-переможця, озеленення скверу вартуватиме 115 тис. грн. Зокрема, планують пересадити п’ять дерев, посадити кілька різновидів туй, ялівців, терен та навіть калину. На багаторічних квітниках, окрім інших рослин, буде рости кілька різновидів ехінацеї.

Також ТОВ «АртХаус» має провести земляні роботи, роботи з зовнішнього водопостачання, монтажні роботи, а також улаштувати бетонні плитки тротуарів із заповненням швів, встановлення урн та лавок.

Для дітей у проєкті передбачений ігровий комплекс «Панда Міні», пісочниця, столик «Мухомор», качалка «Мотоцикл».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер реконструкція Скорботний янгол  
Матеріали по темі