Влада

В Житомирській облраді продовжується карантин: чергову сесію проведуть «у режимі обмеженого доступу»

26 July 2021, 16:56

Президія затвердила 50 питань порядку денного для розгляду на сесії, яка відбудеться вже 29 липня у режимі обмеженого доступу.

Про це 26 липня повідомляє пресслужба Житомирської обласної ради.

«Під головуванням Володимира Федоренка, голови постійних комісій та голови фракцій на президії розглянули основний перелік питань, узгодили окремі питання та проєкти рішень, обговоривши ті проєкти, до яких були пропозиції чи зауваження профільних комісій. Участь у президії взяли заступники Олег Дзюбенко та Володимир Ширма, перша заступниця голови обласної державної адміністрації Наталія Остапченко, керівники профільних структурних підрозділів ОДА. 5-та сесія обласної ради восьмого скликання відбудеться у режимі обмеженого доступу, засідання сесії транслюватиметься наживо на YouTube-каналі Житомирської обласної ради», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що на фото із засідання президії (див.нижче) немає жодної людини у захисній масці. На попередній сесії облради, яка проходила 27 травня, половина присутніх у залі вже була без масок.

Нагадаємо, розпорядження про скликання сесії голова обласної ради підписав 12 липня, про карантинні обмеження в ньому не йшлося, але на пленарне засідання не запрошували навіть журналістів.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська область з 5 травня 2021 року вийшли з червоної зони епіднебезпеки поширення COVID-19. Наразі вся Україна перебуває в зеленій зоні без жорстких карантинних обмежень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада карантин сесія  
Матеріали по темі