Новини компаній

Активний корпоративний відпочинок: згуртуйте злагоджену команду спортом

27 July 2021, 14:50

Розумні керівники час від часу організовують спортивні змагання й сесії активного відпочинку для своїх підлеглих. Вони пропонують відпочити з колегами за грою у футбол, волейбол, баскетбол чи у сплаві на байдарках.

Щоб усі учасники були в однакових умовах, слід заздалегідь подбати про спортивний одяг, наголошують консультанти інтернет-магазину Sport Hunter, бо це запорука чесної й зручної гри для кожного співробітника.

Оберіть брендовану форму й згуртуйте працiвникiв

На сайті Sport-hunter.com.ua можна замовити будь-який спортивний одяг, тож вибирайте з-поміж асортименту якісних речей найстильніші. Тут пропонуються вироби знаних закордонних виробників, є великий вибір розмірів для чоловіків і жінок, необхідні аксесуари. Так ваша команда стане найгарнішою на полі, а це вже половина успіху.

За бажанням є можливість замовити нанесення малюнків на одяг:

  • логотип вашої компанії;
  • імена та номери гравців;
  • знакове для колективу зображення;
  • фірмові надписи тощо.

Якщо у вас великий колектив, утворіть дві команди, а якщо гравців небагато, знайдіть суперників серед інших компаній, наприклад, у вашому ж офісному центрі.

Найпопулярніші види спорту для тимбілдингу

Щоб залучити до забави щонайбільше людей, пропонуйте популярні й доступні види спорту – навряд чи дівчатам буде цікавий суто чоловічий формат відпочинку. Зазвичай співробітниці люблять квести й інтелектуальні турніри, проте вони із задоволенням спробують щось нове. Тож обирайте з-поміж багатьох варіантів:

  • футбол. Найпопулярніший вид спорту, майже всі чоловіки радо підтримують цю ініціативу, а дівчата з інтересом повчаться грі;
  • настільний теніс. Можна грати один проти одного чи парами – люди полюбляють турніри, тому потіште переможців призами;
  • волейбол чи баскетбол. Весела активна гра з елементарними правилами на свіжому повітрі сподобається всім;
  • прогулянка на байдарках. Важкий, але вже доволі класний відпочинок – подаруйте колегам можливість помилуватися красою річки й позитивно провести час.

Стильна й зручна форма допоможе зробити перший крок назустріч здоровому способу життя всім охочим.

Переваги активного відпочинку для формування доброї атмосфери в колективі

Спортивні ігри та змагання сприяють налагодженню й покращенню стосунків серед персоналу, об'єднанню колег у дійсно дружні команди, мирному розв’язанню конфліктів між відділами.

З колективними спортивними заняттями ви заощадите на відвідуванні кафе чи ресторану, адже коштує таке дозвілля зазвичай дешевше. Вам потрібно лише забронювати ігровий майданчик, організувати транспорт та один раз придбати форму – це всі витрати на оригінальний та веселий тимбілдинг із командою.

Завдяки такому відпочинку співробітники долучатимуть і своїх дітей до розваг, беручи їх із собою. Тож малі проведуть більше часу з батьками на свіжому повітрі за рухливими іграми, без гаджетів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: відпочинок корпоратив  
Матеріали по темі