Суспільство

Шквальний вітер залишив без світла 15 населених пунктів Житомирської області

28 July 2021, 09:41

Негода, яка розгулялася ввечері 27 липня, залишила без світла жителів понад 60 населених пунктів у п’яти областях України. Зокрема, в Житомирській області знеструмлені 15 населених пунктів.

Про це повідомляє пресслужба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 7 год. 28 липня внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру, дощ, гроза) через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлено 65 населених пунктів у 5 областях (Львівська – 18, Київська – 16, Житомирська – 15, Волинська – 10 та Чернігівська – 6). До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що в обідню пору 27 липня пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області з посиланням на інформацію обласного центру з гідрометеорології попереджала про ускладнення погодних умов: короткочасний дощ, грозу, в окремих районах – град. При грозах місцями прогнозувалося шквалисте посилення вітру до 15-20 м/с.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, упродовж робочого тижня, з 26 по 30 липня 2021 року, в Житомирі та області утримається спекотна погода. Однак, йдучи з дому, жителям регіону не завадить захопити з собою парасольки – очікуються короткочасні дощі. Окрім того, можливі грози.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: знеструмлення дощ вітер негода світло електропостачання гроза  
Матеріали по темі