Здоров'я

Медичний центр «Viramed» - турбота про найцінніше

29 July 2021, 09:30

З першого дня відкриття команда медичного центру «Viramed» створила для вас найкращі умови та широкий спектр інноваційних медичних послуг з діагностики та лікування різних захворювань. Медичний центр «Viramed» надає високоспеціалізовану діагностичну, консультативну, хірургічну та медичну допомогу, використовуючи передові світові стандарти та новітні технології.

Вся робота медичного закладу побудована на дотриманні принципу «індивідуальний підхід» до кожного пацієнта. Висока мобільність і готовність реагувати в комплексі з напрацьованими навичками і методами дають неоціненну перевагу в разі виникнення нестандартних ситуацій при різних проблемах.

Основні напрямки медичного центру:

Лікування випадіння волосся

Пересадка волосся

Наголосимо, що вперше в Житомирі та області будуть проводитись консультації по пересадці волосся та унікальні операції за методикою Цилоскані (для тих хто страждає облисінням як чоловіки так і жінки також це стосується брів для жінок і бороди для чоловіків).

Дерматологія

Косметологія

Урологія

Андрологія

Проктологія

Гінекологія

Мамологія

Кардіологія

та інші вузькі спеціалісти

УЗД

ЛОР

АНАЛІЗИ.

У медичному центрі «Viramed» на вас чекає – команда справжніх професіоналів, уважних і небайдужих до своїх пацієнтів, лікарів.

МОРОЗОВ СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ – медичний директор Viramed

Лікар-хірург, лікар хірург-проктолог вищої кваліфікаційної категорії.

В 2004 р. - закінчив Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова.

В своїй роботі використовує переважно малоінвазивні (менш травматичні) методи лікування. Переконує, що проктологія може бути делікатною, безболісною та позбавляти від страждань, до яких призводить несвоєчасне звернення до лікаря, переважно через сором та страх. Головне в роботі уважне ставлення до пацієнта.

В 2021 р. пройшов курс навчання з трансплантації волосся.

ПІСЧАНСЬКА ТЕТЯНА ВОЛОДИМИРІВНА – директор Viramed

Лікар дерматовенеролог, трихолог, косметолог.

В 2004 р. - закінчила Вінницький національний медичний університет.

У своїй практиці використовує унікальні методики лікування шкірних захворювань, проводить видалення різноманітних утворень шкіри (папіломи, невуси, кондиломи, бородавки).

Лікує проблеми випадіння волосся у чоловіків та жінок.

Проводить ботулінотерапію, біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.

В 2021 р пройшла курс навчання з трансплантації волосся.

ОПЕРЧУК ДМИТРО ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Лікар уролог-андролог.

У 2012 р. закінчив Вінницький національний медичний університет ім. Н.І. Пирогова.

Займається лікуванням не лише гострих та хронічних запальних захворювань сечовивідної та статевої системи, в т.ч. інфекцій, що передаються статевим шляхом, а також чоловічим безпліддям.

Виконує хірургічні, урологічні втручання, цистоскопію.

На даний час проходить навчання УЗД в урології , щоб надати максимальний спектр послуг та для більш якіснішого проведення лікувально-діагностичного процесу.

КОРЗУН ДМИТРО МИКОЛАЙОВИЧ ТА КОРЗУН АЛЛА ОЛЕКСІЇВНА

Родина лікарів-гінекологів

Здійснюють діагностику та лікування різних гінекологічних захворювань включаючи безпліддя, проводять оперативні втручання методом радіохвильової хірургії, виконують ультразвукові гінекологічні обстеження.

ЛІЩУК НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА

Лікар УЗД з багаторічним стажем, проводить широкий спектр ультразвукових досліджень для діагностики патології ендокринної, мамологічної, гастроентерологічної, урологічної патології.

Обладнання експертного класу від провідних світових виробників медичної техніки в поєднанні з високим професіоналізмом лікарів це вирішення навіть найскладніших клінічних завдань. Переконайтеся у цьому самостійно! Чекаємо вас за адресою м. Житомир, вул. Небесної сотні, 52.

Попередній запис 067 397 03 03.

Офіційний сайт - http://www.viramed.com.ua

Сторінки в соціальних мережах –

https://www.instagram.com/viramed.medical.center

https://www.facebook.com/viramed.medical.centre
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі