Події

Вночі у Бердичеві п’яний водій на Opel влетів у магазин

29 July 2021, 11:10

Вночі 29 липня у місті Бердичів Житомирської області автомобіль Opel в’їхав у будівлю магазину. Виявилося, що водій був п’яним. Чоловік пояснив, що заснув за кермом.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Бердичівського районного відділу поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 03:30 по вул. Білопільській у Бердичеві. Зазначається, що місцевий житель, порушивши рішення суду, уночі полишив місце проживання та, вживши спиртне, сів за кермо автомобіля.

«Попередньо, 40-річний водій автомобіля Opel Vectra, рухаючись вулицею міста, не впорався з керування та заїхав у приміщення магазину. У результаті ДТП пошкоджені майно торгівельного закладу та сам транспортний засіб», – йдеться у повідомленні.

За результатами медичного обстеження у водія легковика зафіксовано стан алкогольного сп’яніння у 2,51 проміле. Сам керманич пояснює, що заснув за кермом.

Відносно чоловіка поліцейські оформили адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП.

Також правоохоронці зафіксували порушення ним правил адміністративного нагляду, встановленого відповідним рішенням суду, а відтак оформили ще й протокол за ст. 187 КУпАП. Раніше чоловік був засуджений за майнові злочини та завдання тілесних ушкоджень.

Нині триває подальше встановлення всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 5 червня 2020 року на вулиці Покровській у Житомирі BMW вилетів на тротуар, зніс дерево і врізався в будинок: постраждали 41-річні водій та пасажир.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Бердичів стіна сп’яніння п’яний водій  
Матеріали по темі