Події

В озері у селищі Житомирської області втопився підліток

29 July 2021, 12:20

У селищі Словечне (колишній Овруцький район, нині – Коростенський) Житомирської області 28 липня рятувальники підняли з дна водойми тіло підлітка.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«28 липня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в смт Словечне Коростенського району в озері втопилася дитина. Про це рятувальників сповістили відпочивальники, які стали очевидцями пригоди», – йдеться у повідомленні.

Прибувши на місце виклику, бійці ДСНС з’ясувалося, що на березі водойми відпочивала компанія юнаків. На іншому березі купався хлопець. Він плавав, пірнав у водоймі, а в якийсь момент зник з поля зору. Відпочивальники занепокоїлись за плавця і спробували його відшукати – пірнали у воду та обійшли озеро вздовж берега. На жаль, позитивних результатів ці пошуки не дали.

Овруцькі рятувальники на гумовому човні розпочали пошуки ймовірного потопельника. Через деякий час за допомогою «кішки» (мотузки з металевими гачками) вони виловили тіло загиблого юнака неподалік очерету.

Особу потопельника встановлено. Це юнак 2007 року народження, який виховувався у багатодітній сім’ї.

Як повідомляв Житомир.info, 18 липня 2021 в селі Тарасівка (поблизу Левкова) в Житомирському районі водолази дістали з водойми тіло 6-річного хлопчика, якого шукали майже добу. Згодом стали відомі подробиці загибелі дитини: мама не помітила зникнення сина, бо через раптову негоду кинулась збирати речі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потопельник тіло утопленик Словечне Овруцький район  
Матеріали по темі