Події

Заклеєні вічка у вхідних дверях, нитки й сірники на завісах: житомирська поліція показала, як квартирні злодії готуються до крадіжок та мітять оселі

4 August 2021, 10:28

З початку 2021 року в Житомирській області поліцейські викрили 8 груп квартирних злодіїв.

Про це 3 серпня повідомила пресслужба ГУНП у Житомирській області.

Готуючись до крадіжки, злодії зазвичай роблять певні мітки на дверях оселі, зазначають у поліції.

«Заклеєні оглядові вічка у вхідних дверях (можливо, сусідських), малопомітні (тобто зовсім непомітні для сторонніх очей) мітки або так звані маячки (нитки, сірники, палички, обрізки карток і т. д.) на завісах чи вхідних отворах дверей – це ті орієнтири, які мають насторожити та змусити відразу поінформувати про ситуацію поліцейських», – зауважують У ГУНП.

Як злодії обирають оселі? На що звертати увагу, виходячи з дому? Як вберегти своє майно? А ще як крадіїв затримують поліцейські – про все це у відеорепортажі безпосередньо з місць подій.


Відео з сайту ГУНП у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі поліція затримала двох злодіїв, які за тиждень «обчистили» три квартири на Польовій та Богунії. 15 квітня за місцями проживання та тимчасового перебування обох поліцейські провели санкціоновані обшуки. У результаті вилучено докази причетності чоловіків й до інших правопорушень. 16 квітня прокуратура повідомила, що Богунський районний суд м. Житомира взяв під варту двох чоловіків, підозрюваних у крадіжках з квартир в обласному центрі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: квартирний злодій злодій домушник крадіжка  
Матеріали по темі