Події

Патрульні просять допомогти у розшуку буса, який скоїв ДТП на вулиці Жуйка у Житомирі та поїхав далі (оновлено)

5 August 2021, 15:24

Житомирські патрульні просять допомогти у розшуку білого Renault, який наприкінці липня став учасником ДТП і залишив місце пригоди.

Про розшук автомобіля 5 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

Сама дорожньо-транспортна пригода трапилася 30 липня.

«Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Житомирській області розшукує автомобіль Renault, білого кольору, який підозрюється у скоєнні ДТП із залишенням місця події, що сталася 30 липня 2021 року на вулиці Жуйка», – йдеться у повідомленні.

Тож патрульні звертаються до громадян, які мають будь-яку інформацію про цю дорожньо-транспортну пригоду або місце перебування розшукуваного транспортного засобу, та просять повідомити за номером «102».


Відео патрульної поліції

Оновлення:

Близько 16:30 год. у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info повідомили, що водій автомобіля Renault, побачивши у соцмережах публікації про його розшук, сам прийшов до управління патрульної поліції. Відносно нього оформлюють адміністративні матеріали.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня 2021 року пресслужба патрульної поліції Житомирської області повідомила про розшук автомобіля, підозрюваного у скоєнні ДТП на вулиці Хлібній та залишенні місця події. 28 липня інспектори роти ТОР розшукали вказане авто: зупинили на вулиці Грушевського за порушення ПДР.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія розшук вул. Жуйка  
Матеріали по темі