Події

У Житомирській області податківці виявили нелегальну заправку в гаражі: вилучили автомобіль і дизельне пальне

5 August 2021, 18:18

Співробітники податкової міліції Житомирської області виявили та ліквідували автозаправний пункт, де незаконно зберігали та реалізовували дизельне пальне.

Про це 5 серпня повідомило Головне управління ДФС у Житомирській області.

«Працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області виявлено та нейтралізовано нелегальний пункт реалізації дизельного пального Незаконна заправна станція дислокувалася на околиці одного з населених пунктів Житомирської області в приватному гаражному приміщенні», – йдеться у повідомленні.

Продукція сумнівної якості реалізовувалась дрібнооптовими партіями, за готівку, через мережу посередників та безпосередньо кінцевим споживачам, без будь-яких дозвільних документів, ліцензій та сертифікатів відповідності.

Зазначається, що продаж дизпального здійснювався в умовах антисанітарії та за повної відсутності умов протипожежної безпеки.

В ході перевірки з незаконного обігу вилучили автомобіль, дизельне пальне, шланги, лійки, витратовимірник, лічильник, паливно-роздавальний двигун, заправно-розподільну станцію, ємності для зберігання паливно-мастильних матеріалів, всього на загальну суму понад 500 тис. грн.

Правоохоронці склали адміністративний протокол за ч.1 ст.164 КУпАП України.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2021 року співробітники податкової міліції в Житомирській області виявили чергову мобільну нелегальну автозаправку, на якій зберігали та продавали дизельне пальне.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: податкова ДФС АЗС заправка пальне  
Матеріали по темі