Події

​У Житомирській області «накрили» ще одну АЗС «на колесах»: на трасі Київ-Чоп дизельним пальним торгували з напівпричепа вантажівки

9 August 2021, 17:41

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області виявили нелегальну мобільну автозаправку.

Про це 9 серпня повідомила пресслужба ГУ Державної фіскальної служби у Житомирській області.

«Працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Житомирській області виявлено та нейтралізовано нелегальний мобільний пункт реалізації дизельного пального. Незаконна мобільна заправна станція дислокувалась на автошляху Київ-Чоп на території Житомирської області. Дизпальне реалізовувалось за готівку, без будь-яких дозвільних документів, ліцензій та сертифікатів відповідності.

В ході перевірки з незаконного обігу вилучено автомобіль, причіп, дизельне пальне, шланги, лійки, паливно-роздавальний двигун, заправно-розподільну станцію, ємності, всього товаро-матеріальних цінностей на загальну суму понад 700 тис.грн.

Правоохоронці склали адміністративний протокол за ч.1 ст.164 КУпАП України.

Нагадаємо, 21 липня 2021 у Житомирській області накрили «АЗС на колесах»: вилучили мікроавтобус, обладнання та дизельне пальне.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2021 на об’їзній Житомира «накрили» базу фальсифікованого дизельного пального, яка діяла під виглядом СТО та шиномонтажу. Під час обшуків правоохоронці вилучили товару на 1 млн грн та три переобладнані мікроавтобуси.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дизпальне АЗС податкова міліція  
Матеріали по темі