Події

У Житомирській області під час застілля побились односельчани: 31-річний чоловік помер в лікарні

10 August 2021, 11:41

У селі Мала Чернявка Вчорайшенської громади Бердичівського району 8 серпня після спільного застілля стався конфлікт між двома односельцями і завершився смертельним травмуванням одного з них. Відтак інший наразі дає свідчення поліцейським. За надмірну агресію йому може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«8 серпня уранці до поліції від медиків надійшло повідомлення про екстренну госпіталізацію з вулиці села без свідомості невідомого чоловіка. Під час першочергових заходів поліцейські встановили особу ушпиталеного. Ним виявився 31-річний житель цього ж населеного пункту, а знайшов його у непритомному стані односельчанин, який уранці гнав худобу на випас. У подальшому поліцейські з’ясували, що напередодні увечері компанія з кількох чоловіків розпивали спиртне. В якийсь момент між двома з них виник раптовий конфлікт нібито через телефон. 28-річний чоловік, відстоюючи свою позицію у суперечці, завдав іншому кількох ударів, від чого той упав, утративши свідомість. Компанія залишила травмованого лежати на землі та розійшлися по домівках, оскільки було уже за північ», – йдеться у повідомленні.

Наразі подію кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Чоловік, не приходячи у свідомість, наступного дня помер у лікарні. Його опонентові слідчі оголосили про підозру у вчиненні цього діяння. Вирішується питання про запобіжний захід. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2021 у Житомирській області 38-річний чоловік до смерті побив гостя і намагався сховати тіло під коробками у веранді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття село застілля чоловік смерть лікарня  
Матеріали по темі