Події

​На вокзалі в Києві розшукали двох братиків з Житомирської області: їхали маршруткою до сестри, але переплутали зупинку

10 August 2021, 14:22

Двоє братів-підлітків з Попільнянської громади їхали маршруткою до Києва, де їх мала зустріти сестра. Проте діти переплутали зупинку і вийшли в іншому районі столиці. Аби дістатися додому хлопчики пішки дійшли до залізничного вокзалу, де їх і знайшли правоохоронці.

Про це 10 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Уранці 9 серпня до поліції надійшло повідомлення про зникнення двох братиків з Попільнянської громади, віком 13 та 14 років. Зі слів схвильованої матері поліцейські дізнались, що близько 5 ранку того дня вона посадила їх на маршрутку до Києва. За 2 години на зупинці «метро Житомирська» підлітків мала зустріти старша сестра, однак хлопці не прибули до місця призначення. Ситуація ускладнювалась тим, що діти не мали при собі мобільних телефонів», - повідомили в поліції.

У ході перевірки поліцейські зв’язались із водієм маршрутного транспорту і з’ясували, що братики вийшли на «Теремках», вочевидь, переплутавши зупинки.

Щоб швидше знайти хлопців, житомирські поліцейські передали необхідну інформацію про розшукуваних київським колегам. На щастя, за кілька годин підлітків виявили на столичному залізничному вокзалі. Вони пояснили, що заблукали і прийшли сюди пішки, сподіваючись якось дістатись назад додому.

«Від протиправних посягань хлопці не постраждали. Наразі їх повернули матері», - повідомили в поліції і додали, що лише за минулий тиждень, з 2 по 8 серпня, правоохоронці допомогли встановити місцеперебування 17 неповнолітніх.

Як повідомляв Житомир.info, з 23 липня 2021 поліція і рідні розшукували 13-річну Наталію Горкушу з села Троковичі Оліївської громади. Правоохоронці встановили, що дівчина маршруткою їхала в напрямку Києва. 29 липня дівчина знайшлася – сама повернулася додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук дитина вокзал  
Матеріали по темі