Події

​На Гоголівській у Житомирі молодик вихопив телефон з рук перехожого: грабіжника упізнали завдяки камерам

11 August 2021, 13:02

У неділю, 8 серпня, на Гоголівській у Житомирі молодик вихопив з рук перехожого мобільний телефон. Завдяки камерам відеоспостереження грабіжника упізнали правоохоронці, ним виявився неодноразово судимий 25-річний житомирянин.

Про це 11 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Подія сталась 8 серпня на одній з вулиць обласного центру. З рук місцевого жителя незнайомець вирвав мобільний телефон і втік. За записами камер відеонагляду оперативники швидко встановили особу причетного. А невдовзі – і його місцеперебування. Розпочато кримінальне провадження», - йдеться у повідомленні.

До Житомирського районного управління поліції звернувся 27-річний житель обласного центру із повідомленням про грабіж. За словами заявника, на вулиці Гоголівській його перестрів незнайомий молодик і, раптово вихопивши з рук мобільник, втік.

Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових «розслідувань за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Оперативники підрозділу кримінальної поліції переглянули записи камер відеоспостереження та упізнали у зафільмованому на них чоловікові раніше неодноразово судимого 25-річного житомирянина. 10 серпня поліцейські встановили його місцеперебування та доставили до райуправління для подальшого з’ясування обставин», - повідомили в поліції.

Свою вину чоловік визнав. За його словами, заволодіти чужою річчю він вирішив спонтанно, побачивши її в руках у, як йому здалося, нетверезого перехожого.

Досудове розслідування триває. Викритого молодика правоохоронці перевіряють на причетність до інших правопорушень в обласному центрі.

За пограбування йому може загрожувати від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 4 років.

Як повідомляв Житомир.info, 18 червня 2021 житомирські патрульні затримали одного з молодиків, які уночі на Покровській побили і пограбували перехожого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грабіж телефон Гоголівська  
Матеріали по темі