Новини компаній

Японська кухня від «Суші Майстер» в Житомирі

12 August 2021, 12:16

Різноманітні японські страви з кожним роком стають все більш популярними. Зараз знайти маки роллы в Житомире - не проблема. Можна підібрати варіант під будь-який бюджет і насолодитися неповторним смаком, якщо сушист приготував страву за всіма стандартами.

ᐈ Маки роллы - доставка в Киеве (левый берег) | IKURA

Що обов'язково потрібно замовити з японської кухні?

Багато хто думає, що кухня Японії - це тільки роли і суші. Насправді, вибір набагато більше, тому точно вийде підібрати щось з асортименту під свій смак. Зараз закладу Житомира пропонують замовляти не тільки всім відомі традиційні страви, але ще і авторські варіації. Завдяки цьому вдається знайти те саме блюдо, як любителям чогось нового, так і тим, хто цінує тільки класичні страви.

Якщо хтось вперше знайомиться з японськими стравами і Паназіатськіх напрямком, то він обов'язково повинен спробувати роли або суші, а також рамен або тому ям. Також варто звернути увагу на локшину і оригінальні японські десерти по типу тістечок моті. Вони вважаються найбільш популярними.

У багатьох житомирських закладах зараз також активно подають салати, різноманітні Боул. Вони можуть бути доповнені морепродуктами, куркою, свининою, яловичиною, овочами. Все залежить від того, які смакові переваги у потенційного клієнта. Авторські варіації підходять, як для любителів м'ясних страв, так і для веганів, вегетаріанців.

Якщо хочеться чогось максимально легкого, то в такому випадку рекомендується замовляти маки з огірком, авокадо. Вони просто ідеально підходять для перекусу, відрізняються мінімальною кількістю калорій і точно сподобаються кожному.

Киото маки | «Евразия» — сеть японских ресторанов и суши-баров в Киеве. Вас  ожидает обширное меню из блюд японской кухни — суши и роллы, сашими,  темпура и якитори, а также традиционные японские

Чому саме «Суші Майстер»?

Цей онлайн-ресторан працює практично по всій Україні. За час свого існування на ринку він вже встиг заробити позитивну репутацію і визначити коло своєї цільової аудиторії. Це дозволяє поліпшувати меню, пропонувати щось нове, влаштовувати акції, як для постійних, так і для нових клієнтів. Робота онлайн-закладу під назвою «Суші Майстер» також примітна ще й тим, що менеджери дуже часто проводять різноманітні вікторини. Переможці отримують в подарунок вигідну знижку від 35 до 50% або можливість взяти другу порцію ролів, локшини або рамена абсолютно безкоштовно. Це дуже вигідно, адже так можна поділитися з кимось із компанії або з'їсти все самостійно і непогано заощадити. Зазвичай вікторини дуже прості, тому брати участь в них може абсолютно кожен.

Переваги цього закладу:

  • оригінальне сезонне меню;
  • висока якість приготованих страв;
  • індивідуальний підхід до кожного;
  • безкоштовна доставка.

Кур'єр привезе замовлення в будь-яку точку Житомира і не зажадає за це ніякої додаткову плату, навіть якщо в чеку мінімальна сума. Це дуже зручно, адже так можна не переплачувати. Якщо ж потенційний клієнт проживає десь недалеко від «Суші Майстер», то він може самостійно забрати своє замовлення. Для цього рекомендується заздалегідь домовитися з менеджером про найбільш зручний час.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сиши японська кухня  
Матеріали по темі