Україна

На Львівщині біля Сколе «Лексус» Балоги врізався у вантажівку зі щебнем

10 June 2008, 12:50

На Львівщині біля Сколе «Лексус» Балоги врізався у вантажівку зі щебнем

Учора, 9 червня, приблизно о 17.00 авто «Лексус» типу седан, що належить Секретаріату Президента, врізалося у вантажівку із напівпричепом, навантежену щебнем. Аварія сталася у Сколівському районі Львівської області біля села Нагірне, що неподалік перевалу. Обидва водії залишилися живими, пасажирів не було. «Коли працівники ДАІ взялися документувати ДТП, то на них, і на нас почався тиск. Мовляв, «Ви пана Балогу знаєте?», «Ні», «Ну тоді Ви пошкодуєте, Ви заплатите за машину і за все», – повідомив сьогодні, 10 червня, ЗІКу представник львівського ТзОВ «Дністер-Агро» В., який за кілька годин вже був на місці аварії.

Зі слів В., за кермом «балогівського» «Лексусу» був молодий чоловік, який по аварії безперервно розмовляв телефоном, очевидно, з Києвом, звіряв кожне слово.

«Лексус» виконував правий поворот на швидкості понад 200 км і не вписався, виїхав на зустрічну смугу і врізався своїм лівим заднім колесом у колесо напівпричепа. По тому лековик «протерся» лівим боком об вантажівку і згодом зупинився, далі перебуваючи на зустрічній смузі, оскільки дорога повертала вправо, а вантажівка, щоб уникнути удару, намагалася «втекти» на узбіччя. У «Лексусі» спрацювали подушки безпеки», – розповів свою версію аварії представник ТзОВ «Дністер-Агро» В., додавши, що, за його інформацією, "Лексус" їхав до Чехії.

За його словами, поки він приїхав на місце аварії зі Львова, то із Закарпаття вже прибув юрист, а також аварійний тягач. «Водій легковика поводився агресивно, нападав із звинуваченнями на нашого водія, спершу підписав протокол, а потім почав вимагати, щоб йому надали право дописати, що він не згоден. Але до честі «даішників» (прибули зі Стрия), вони не піддалися тиску, усе задокументували об’єктивно. При цьому я звернув увагу, що страхівка на «Лексус» закінчилася два тижні тому. Уся процедура документування тривала до третьої ночі. Коли ж стемніло, приїхав якийсь експерт, який не показавши жодного посвідчення, почав серед глупої ночі щось досліджувати. Отож, тепер чекаємо на суд, сподіваюся протокол до того часу не «перепишуть», а от «Лексус» застрахують, це точно », – наголосив В., додавши, що коли б не це зіткнення, то не виключено, що вантажівка взагалі б вилетіла з дороги, і її водій міг би загинути.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі