Місто

​Біля скейт-парку у Житомирі відремонтують тротуар: УКБ оголосило тендер на 2,5 млн грн

20 August 2021, 11:26

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради оголосило тендер на капітальний ремонт тротуару від вулиці Велика Бердичівська до вулиці Пушкінська (ліворуч), що біля скейт-парку на Новому бульварі. Очікувана вартість закупівлі становить - 2 млн 475 тис. 282 грн.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 19 серпня на ресурсі ProZorro.

За умовами тендерної документації, роботи з ремонту тротуару мають бути виконані до 31 грудня 2021 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

У технічному завданні вказано, що підрядник має розібрати асфальтобетонне покриття механізованим способом, ущільнити ґрунт, улаштувати покриття з фігурних елементів мощення з приготовленням піщано-цементної суміші, улаштувати бетонні тротуарні та тактильно керамічні плити, а також бордюри.

Управління капітального будівництва приймає пропозиції до 4 вересня, аукціон запланований на 6 вересня.

Зазначимо, що за виконання проєктних робіт з капітального ремонту тротуару від вулиці Велика Бердичівська до вулиці Пушкінська, УКБ заплатило малому приватному підприємству «Енергія» 49,6 тис. грн.

Нагадаємо, 17 червня 2021 року на сесії Житомирської міської ради ухвалили рішення виділити кошти на реконструкцію скверів та тротуарів у Житомирі, зокрема на капітальний ремонт тротуару від вул. Великої Бердичівської до вул. Пушкінської (ліворуч) виділили 2 млн 532 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, 16 серпня 2021 УКБ опублікувало намір укласти угоду з ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит» на капітальний ремонт тротуару по вулиці Театральній з облаштуванням скверу. Вартість робіт - 5 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тротуар Новий бульвар тендер скейт-парк УКБ  
Матеріали по темі