Події

Під Бердичевом перекинувся автобус: постраждали чоловік і 10-річна дівчинка

20 August 2021, 15:50

Поліція встановлює обставини ДТП, що сталася уночі вранці 20 серпня поблизу села Маркушів Бердичівського району: від зіткнення з вантажним бусом перекинувся пасажирський автобус. Постраждали дитина і чоловік.

Про це 20 серпня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 серпня близько 3:00 на 6 км автошляху Бердичів – Хмільник – Літин. Травми отримали двоє людей", - йдеться у повідомленні.

Попередньо, водій вантажного мікроавтобуса, 55-річний житель Хмельниччини, рухаючись у напрямку м. Хмільника, на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив бокове зіткнення з вантажопасажирським транспортним засобом під керуванням 34-річного чернівчанина.

У результаті ДТП у пасажирському бусі травми отримали двоє людей – 10-річна дівчинка та 35-річний чоловік. Їм надали медичну допомогу, попередньо, без ушпиталення.

На місці події працювали поліцейські групи реагування Бердичівського районного відділу поліції. За результатами медичного освідування водії були тверезі.

Сам керманич вантажного мікроавтобуса пояснює, що заснув за кермом.

"Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин події", - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у Бердичеві 9 серпня 2021 вантажний мікроавтобус врізався в електроопору. Водій розповів, що під час руху розірвалося переднє колесо.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Бердичів автобус перекидання  
Матеріали по темі